Özdilek

Güncel

Çevre mühendislerinde Soyer’e rakip yok

Çevre Mühendisleri Odası’nın birinci olağan genel kurulunun ilk toplantısı gerçekleştirildi. Konuşmaların yapıldığı ilk günde mevcut başkan Zeynep Soyer yeniden aday olduğunu açıkladı. Soyer’in karşısına rakip çıkmadı.

7 Haziran 2014 Saat: 14:43
Çevre mühendislerinde Soyer’e rakip yok
Çevre mühendislerinde Soyer’e rakip yok

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası 1. Olağan Genel Kurulu’nun ilk toplantısı Mimarlar Odası Taşbina’da gerçekleştirildi. 782 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu 1. Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Zeynep Soyer tek liste olarak tekrar seçime girdi. 1. Olağan Genel Kurul’un divan başkanı Aysun Saraç oldu. Divan Başkan yardımcılığına Çağdaş Tunç getirilirken yazman üyeleri Pınar Arıkan ve Erdal Kahraman getirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının ardından 2012-2014 yıllarının faaliyet raporları okundu.

 

SESSİZ KALMADIK

Genel kurulda konuşan mevcut başkan ve başkan adayı Zeynep Soyer, “Kocaeli şubesi olarak ilk genel kurulumuzu gerçekleştirmekten dolayı mutlu ve gururluyuz. Sanayinin kalbinin attığı kentimizde, meslek odalarının kamu yararı gözeterek hizmet vermesi şüphesiz ki büyük önem arz ediyor. Kocaeli Şubesi olarak karşılaştığımız çevresel ve mesleki sorunlar karşısında sessiz kalmamaya çalıştık. Çevresel sorunlar hakkında sunduğumuz görüşlerle kamuoyunu bilgilendirmeye çalıştık” ifadelerini kullandı.

 

782 ÜYE KAZANDIK

Yoğun çalışmalar neticesinde 782 üye kazandıklarını hatırlatan Başkan Soyer, “Odamız Kocaeli’nde temsilcilik olarak faaliyet göstermeye başladıktan bir süre sonra kapısına kilit vuruldu ancak çabalarımız sonucu yeniden açıldı. Yoğun özveri ve emekler ile 782 üye kazandık. Yerelde yürütülen çalışmalarımızla 782 üyemizle bugün çevresel sorunlar karşısında sesimiz daha fazla çıkıyor ve dinleniyor. Şube olarak ilk çalışma döneminden itibaren odamıza sahip çıkmak ve taşın altına elimizi koymak bizi çözüme bir adım daha yaklaştıracaktır. Hepinize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Zeynep Soyer’in yönetim kurulu aday listesi; Mehtap Öztürk, Sabri Karaağaç, Aykan Karademir, Emre Okumuş, Mahir Cem Düzgün, Selin Alpergün, Yedek yönetim ise; Kıvanç Ergenç, Taner Alkay, Ünal Osman Akın, Tuğba Coşkun, Elif Genç, Begüm Bay isimlerinden oluştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat