Özdilek

Güncel

Çevre Ödülleri tanıtıldı

20. Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri tanıtım toplantısı dün yapıldı. KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, etkinlik kapsamında bu yıl ilk kez sektör ödülünün de verileceğini söyledi

4 Mart 2014 Saat: 19:00
Çevre Ödülleri tanıtıldı
Çevre Ödülleri tanıtıldı

Bu yıl 20’ncisi düzenlenen Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri’nin tanıtımı dün Oda Başkanı Ayhan Zeytinoğlu tarafından yapıldı. Düzenlenen toplantıya, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, TUBİTAK MAM Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü Müdürü Ertan Durmuşoğlu, KSO Genel Sekreteri Mehmet B. Turabi ve iştirakçiler katıldı.

 

ÇEVRE BİLİNCİ İÇİN

Çevre Ödülleri’nin 1995 yılından bu yana gerçekleştirdiği yarışmanın amacıyla alakalı ilgili konuşan Başkan Zeytinoğlu, “20’ncisini düzenleyeceğimiz KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri, çevre bilincinin gelişmesinde ve yaygınlaştırılmasında önemli rol oynamaktadır” dedi.

 

SEKTÖR ÖDÜLÜ VERİLECEK

Bu sene ilk defa gelen başvurular neticesinde sektör bazlı bir ayrım yapılarak sektör ödülünün de verileceğini söyleyen Başkan Zeytinoğlu, şöyle konuştu: “Büyük ölçekli firma ve KOBİ kategorisinde çevre ödüllerinin yanı sıra alınan başvuruların yeterli olması durumunda otomotiv, kimya, gıda, metal ve makine gibi ana sektörler başlığı altında da ödüller dağıtılacaktır” şeklinde konuştu.

 

SEÇKİN JÜRİ ÜYELERİ

Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri’nin jürisi Kocaeli Sanayi Odası, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, İZAYDAŞ, KOÜ Çevre Mühendisliği Bölümü, Uludağ Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü, SÜ Çevre Mühendisliği Bölümü, GYTE Çevre Mühendisliği Bölümü, Okan Üniversitesi, GOSB, TAYSAD OSB, TSE, TÜBİTAK MAM, TEMA Vakfı’ndan oluşuyor. Jüri tarafından oluşturulan teknik alt komite değerlendirme sonuçlarına göre saha ziyaretleri yapılacak ve iki değerlendirme sonucuna göre de çevre ödülü ve sektör ödülü kazanan katılımcılar belirlenecek.

 

SON TARİH 5 MAYIS

Ödül almaya hak kazanan firmalara İZAYDAŞ tarafından özel indirimlerin yapılacağı belirtildi. Ayrıca; başvuran ve ilk elemeyi geçerek saha ziyaretine kalmaya hak kazanan firmalara da bir yıl boyunca özel indirimler uygulanacak. 2014 yılı Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri başvurularının 5 Mayıs’a kadar yapılabileceği bildirildi. Ödül töreni ise haziran ayında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımı ile gerçekleştirilecek. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat