Özdilek

Siyaset

CHP BARIŞ İÇİN TOPLANDI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

         

 

CHP Kocaeli İl Başkanlığı Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen 1 Eylül Dünya Barış Günü toplantısı il başkanlığı toplantı salonunda ilçe temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

        Komisyon çalışma grubu üyelerinden Vacit Çelik, Seval Çizmeci ve Suat Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya İzmit İlçe Başkanlığı yönetim kurulundan Ercan Umutlu, Kartepe’den Av. Başar Değer, Gölcük’ten İbrahim Büyükbudak ve Aynur Karaalp, Derince’den Fikret Güdük, Karamürsel’den Gürol Erkan, Darıca’dan Cengiz Altun, Başiskele’den Seval Çizmeci ile İl Gençlik Kollarından Taylan Katak ve kültür sanat komisyonu üyeleri katıldılar. İki saat süren program belirlemesi ve değerlendirme toplantısında 1 Eylül Barış Günü’nde Kocaeli genelinde onbinlerce bildiri dağıtılması,İzmit başta olmak üzere tüm ilçe merkezlerinde “Halklar Kardeştir” ve “Barışla İçerisinde Birarada Yaşamak İstiyorum” stantları açılması 1 Eylül günü İnsan Hakları Parkı’nda basın toplantısı düzenlenmesi ve halka açık bir söyleşinin yapılması konularında karar alındı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat