Özdilek

Siyaset

CHP Büyük Mitinge Hazır

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

          

          Hazırlıklarla ilgili CHP İl Başkanı Ferhan Şensoyu basın açıklaması şöyle;

 

 

  12 Eylül 2010 Pazar günü yapılacak olan halkoylamasına yönelik bu güne kadar gerçekleştirilen etkinliklerinin değerlendirildiği ve önümüzdeki dönemin planlandığı; ayrıca 4 Eylül 2010 Cumartesi günü, saat 17.30’da İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile düzenleyeceğimiz miting hazırlıklarının gözden geçirildiği toplantı sonrası aşağıdaki bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması kararlaştırılmıştır:

 

            İl Başkanı Ferhan Şensoy başkanlığındaki toplantıya İl İcra Kurulu ve İl yöneticileri ile İl Kadın ve İl Gençlik Kolu başkanları, İlçe Başkanları, İlçe Sekreterleri, İlçe Saymanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolu başkanları katılmıştır. İzmit İlçe Başkanımız vefat eden MYK üyemiz Sayın İzzet Çetin’in annesinin Bolu’daki cenazesine katıldığından, Kandıra İlçe Başkanımız da PM üyemiz Sayın Hurşit Güneş’in HAYIR propagandası çalışmalarına eşlik ettiğinden toplantımıza katılamamışlardır.

 

            Miting ile ilgili her türlü resmi iş ve işlemlerle diğer çalışmaların yürütülmesi amacıyla Cihat Altunyuva başkanlığında Nazmi Küçükosmanoğlu, Reyhan Akbaş, Tuba Aydın, Orhan Dönmez, Musa Ejderoğlu ve Erdin Onat’tan oluşan 7 kişilik Düzenleme Kurulu oluşturulmuştur.

 

            Miting organizasyonu ve alanın hazırlanması konularında İl Gençlik Kolu önderliğinde tüm İlçe Gençlik Kollarımız görevlendirilmiştir.

 

            Miting duyurusunun tüm halkımıza ulaştırılması için yeni el ilanları bastırılacak ve anons araçları dolaştırılacaktır.

 

            İl Başkanlığı olarak miting alanına taşıma işi yapılmayacak, araç tutulmayacaktır. Genel Başkanımızın katıldığı tüm kentlerimizde olduğu gibi ilimizde de halkımızın kendiliğinden büyük bir katılım göstereceğine ve görkemli bir miting olacağına inancımız tamdır.

 

            Halkoylaması günü sandık görevlilerinin, gözlemcilerin, mahalle temsilcilerinin görevlerini aksatmadan yapmalarının sağlanması konuları ayrıntılı olarak görüşülmüş ve gerekli önlemler belirlenmiştir.

 

            Miting ve halkoylaması sürecinde partimize ve çalışmalarımıza her türlü katkıyı sunmak isteyen ve geçmişte görev ve sorumluluk almış olsun olmasın tüm partililerimizin, gereken sorumluluk anlayışı içinde katkı sunacaklarına inanıyoruz.

 

Bayramın ilk günü olan 9 Eylül günü aynı zamanda partimizin 87. kuruluş yıldönümüdür. İlçelerimizle birlikte İzmit İlçe Başkanlığımızda bayramlaşmadan sonra hep birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koyularak yıldönümümüz de kutlanacaktır. İlçelerimizin kendi bayramlaşma programları bayramın 2. gününde yapılacaktır.

 

Kamuoyuna saygılarımızla sunarız…

,

                                                                                              Ferhan ŞENSOY

                                                                                              İl Başkanı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat