Özdilek

Güncel

CHP’de Atalay adaylığını açıkladı

26 Haziran Perşembe günü yapılacak olan CHP İl Kadın Kolları olağanüstü genel kurulu öncesi başkanlık için ilk adaylık açıklamayı Sevim Korkmaz Pekyörür yapmıştı.

24 Haziran 2014 Saat: 15:26
CHP’de Atalay adaylığını açıkladı
CHP’de Atalay adaylığını açıkladı

26 Haziran Perşembe günü yapılacak olan CHP İl Kadın Kolları olağanüstü genel kurulu öncesi başkanlık için ilk adaylık açıklamayı Sevim Korkmaz Pekyörür yapmıştı. Kayyum Başkanı olarak atanan Av. Nurhan Atalay da yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını açıkladı.

30 Mart yerel seçimleri sonrası istifa eden CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Zerrin Özen’in yerine kayyum başkanı olarak Av. Nurhan Atalay getirildi. Kayyum başkanı, olağanüstü genel kurul tarihini 26 Haziran Perşembe günü olarak belirledi. Perşembe günü KYÖD’te saat 13.00 da yapılacak olan genel kurul öncesi başkanlık için ilk aday açıklaması Sevim Korkmaz Pekyörür’den geldi.

Kayyum başkanlığını yürüten Av. Nurhan Atalay’ın bu güne kadar aday olmayacağı konuşuluyordu. Atalay, bugün il binasında tüm ilçe kadın kolları başkanları ile bir araya gelerek bir değerlendirme yaptı. İlçe başkanlarının desteğini alan Atalay, toplantı sonrası yaptığı basın açıklamasıyla aday olduğunu açıkladı.

İlçe kadın kolları başkanları ile görüş alış verişinde bulunduklarını söyleyen Atalay, onların desteği ile adaylığımı açıklıyorum dedi. Kongrede şuan iki adayın olduğunu söyleyen Atalay, diğer aday arkadaşıma da başarılar diliyorum. Kazanan kim olursa olsun CHP kazanacaktır” diye konuştu. İl Kadın Kolları olağanüstü genel kurulunda 297 il kadın kolları delegelerinin oy kullanacağını belirten Atalay, “ kongremiz KYÖD Sosyal Tesisleri’nde saat 13.00 da yapılacak. Herkese bu demokrasi şölenimize bekliyoruz “ dedi.

Atalay’ın ardından açıklama yapan İzmit İlçe Kadın Kolları Aliye Hale Meriç, “Nurhan hanımın devam etmesinden yanaydık. Başından beri bunu söyledik. Yalnız ısrarla Nurhan Atalay’ın aday olmayacağım demesi üzerine ilçe kadın kolları benim ismim üzerinde birleşti. Ancak benim kararım başından itibaren Nurhan Hanım’dan yanaydı. Süreci götürmek adına görevi kabul ederim demiştim. Nurhan Atalay’ın adaylık açıklamasının ardından sonuna kadar arkasında olduğumuzu belirtiyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat