Siyaset

CHP DERİNCE GENÇLİK KOLLARINDAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

CHP Derince Gençlik Kolları emekçinin, emeğin yanında olduğunu kanıtlıyor.

17 Ekim 2024 Saat: 00:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 0 kez okunmuştur

CHP DERİNCE GENÇLİK KOLLARINDAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER
CHP DERİNCE GENÇLİK KOLLARINDAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

            

Özgen Sarıkaya/Net Ajans-İGFA

CHP DERİNCE GENÇLİK KOLLARINDAN ÇOK GÜZEL HAREKETLER

CHP Derince Gençlik kolları yönetimi Kadına ve Çocuğa şiddetin arttığı Kadın cinayetleriyle birlikte sokak hayvanlarına karşı yapılan katliamların artmasına nazaran bunun yanında güzel olan şeylerde var diyerek güzel olan değerleri ön plana çıkarmak için çaba sarf ediyorlar.

 

CHP Derince Gençlik Kolları Sahada

Siyasi partiler genellikle seçim dönemlerinde sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola çıkan servis araçlarını bekleyen işçilere sabah kahvaltısı için simit poğaça dağıtımı yapıyorlardı. Seçimler bittikten sonra kimse sabahın 5 inde sokakta servis araçlarına veya duraklarda bekleyen işçilere simit çay poğaça dağıtımı yapmıyor.

   

İşte tam bu seçim atmosferinin olmadığı süreçte CHP Derince Gençlik Kolları emekçinin, emeğin yanında olduğunu kanıtlıyor. Asgari ücretin geçim standartlarının altında kaldığı emeğin emekçinin kendi kaderlerine terk edildiği, yaşam koşullarının zorlaştığı bu ortamda CHP li gençler sabahın erken saatlerinde işçi servislerine, işe gidecek emekçi abilerine ablalarına sabahın o saatinde bir simit bir poğaça ve bir bardak sıcak çayla onların yanında olduklarını emekten emekçiden yana olduklarını gösteren çok güzel hareketler yapıyorlar.

   

İşçiler Acaba Erken Seçim mi Var

Sabahın erken saatlerinde uykulu halleriyle servis araçlarını bekleyen işçiler karşılarında ellerinde poğaça, simit meyve suyu ile CHP li gençleri gören işçiler seçim mi var gençler kahvaltılık dağıtıyorlar diye düşünüyorlar.

CHP İl Gençlik kolları başkan yardımcısı Cemali Boztepe CHP Derince Gençlik Kolları Başkanı Mert Duman ve Gençlik Kolları yönetim kurulu ve CHP Derince Belediye meclis üyesi Melih Can Er simit poğaça ve çay verdikleri işçilere  Bizler her zaman işçinin emekçinin ezilen tüm halkımızın yanında onların özgür demokratik bir ülkede hak ettikleri insanca yaşam sürebilecekleri bir düzenin inşası için emeğinin karşılığını alacakları CHP iktidarı için tüm emekçilerin yanında olduklarını bunun için mücadele ettiklerini dile getirerek sabah erken kalkıp kahvaltı yapmadan işe gitmeye çalışan emekçilere azda olsa katkı sunmak için çaba sarf ettiklerini dile getirdiler.

   

CHP Derince Gençlik kolları başkanı Mert Duman bu tür eylemleri sık sık yapacaklarını ve tüm emekçilerimizin daha iyi bir ortamda yaşam koşullarının insanca yaşamın gerektirdiği emeğinin, alın terinin hakkını alacakları günün çok yakında CHP İktidarında gerçekleşeceğini dile getirdi.

   

 

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat