Özdilek

Güncel

CHP Fulacık'ta Aile Sigortası Projesini Anlattı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33
 
 
CHP Kocaeli İl Başkanı Ferhan Şensoy, İl Başkan Yardımcıları Cihat Altunyuva, Reyhan Akbaş ve Mecit Ünal, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdin Onat, İl Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Göksu, Karamürsel İlçe Başkanı Ali Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Uğurlu ile İlçe Kadın Kolları üyelerinin katıldığı köy ziyaretlerinde Karamürsel’in Hayriye Köyü sakinleriyle buluşan CHP heyeti Fulacık köyüne geçti.
 
CHP Heyeti, Karamürsel’in en yüksek köylerinden olan Fulacık halkı tarafından kahvelerinde sıcak odun sobasının başında misafir edildi, sıcak çayları birlikte yudumladılar. Köyün Muhtarı Mehmet Acer, eski muhtar Ekrem Çelik ve köylüler ziyaretten çok memnun kaldılar.
Köylüler, “Bizim köyümüz yüksek köylerdendir ve bir özelliği vardır. Köyümüzün bir tarafından bakınca İznik ve İznik Gölünü, öbür yandan bakınca Körfezi ve Adaları görürsünüz. Ama geçim derdi bu güzellikleri bizlere ağız tadıyla yaşatmıyor. Biz sizi izliyoruz. Çok iyi çalışıyorsunuz. Genel merkezde işleri yoluna koydunuz. Eskiden kavgalı eve kız vermezler derdik sizin için. Şimdi artık öyle demiyoruz. Şu yalancılardan bizi bir an önce kurtarın” şeklinde konuştular.
 
İl Başkanı Ferhan Şensoy ise, “Sizleri çok iyi anlıyoruz. Biz 2011 Haziran ayına tek başına iktidar olma hedefiyle yola çıkmış bulunmaktayız. Çözüm projelerimiz hazır. Bildiğiniz gibi ‘aile sigortası’ uygulamasını mutlaka yaşama geçireceğiz. İktidarın yarattığı sadaka toplumu ayıbını temizleyeceğiz. Balıkçılarda ve deniz ulaşımında kullanılan ÖTV’siz mazotu köylümüze de kullandıracağız. Emeklilerimizin intibak yasasını çıkaracağız ve milli gelir artışından tüm emeklilerimizin yararlanmasını sağlayacağız. Aile ekonomisi bizim iktidarımızda insanımızı mutlu kılacak düzeye mutlaka çıkarılacaktır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat