Özdilek

Güncel

CHP gençliğe 100 üye

Cumhuriyet Halkı Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları’na 100 yeni genç üye katıldı. KYÖD Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda 100 yeni üyeye rozet takma töreni gerçekleşti

29 Aralık 2013 Saat: 16:57
CHP gençliğe 100 üye
CHP gençliğe 100 üye

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları’na dün Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyon ile 100 yeni üye katıldı. Yeni üyelerin rozet takma törenine CHP Milletvekili Haydar Akar, İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birol Sağlam ve eski CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanları Can İşiaktır ile Caner Arduç katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Birol Sağlam yeni katılan üyelere seslenerek, “Bizim aramıza haksızlığın, yolsuzluğun karşısında durmak için katıldınız. Sizler bu ülkenin gençliğini ak gençlik, kara gençlik olarak bölmek isteyenlere en güzel cevabı verdiniz. Hepinize teşekkür ederiz. Devletimizi, cumhuriyetimizi ve ulusumuzu hep birlikte, omuz omuza yaşatacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

‘BELSA’DAN İLÇE BİNAMIZA BAKACAĞIZ’

Sağlam’ın konuşmasını sonlandırmasının ardından kürsüye gelen İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu, “CHP şu anda sadece iktidarla değil. Küresel sermaye ile de savaşıyor. Geldiğimiz noktada artık yasaklar ile yönetiliyoruz. Türkiye bir yasaklar ve yolsuzluklar ülkesi haline gelmiştir. Unutulmamalıdır ki, siyasetin hırçınlaşması her zaman CHP’ye bir şeyler kaybettiriyor. Bu yüzden ben siyasetin normalleştirilerek, saldırganlıktan uzak siyaset yapılması gerektiğini düşünüyorum. Tüm belediye başkanlarımız siyasi tecrübe olarak çok önemli kişiler Onların sayesinde 31 Mart sabahı, İzmit İlçe Binası’ndan Belsa’ya bakmak yerine, Belsa’dan İzmit İlçe Binası’na bakacağız” dedi.

‘GENÇLERLE GURUR DUYUYORUM’

Aksu’nun ardından sahneye gelen İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, “Bugünlerde CHP’ye katılmak çok önemli bir olay. Yolsuzluğun, rüşvetin, şantajın kol gezdiği ülkemizde bu 100 gencimiz, kendilerine şahsi menfaat sağlamak yerine CHP’yi seçtikleri için onlarla gurur duyuyorum” dedi. Kendisinin de CHP’nin Gençlik Kolları’ndan yetiştiğini anlatan Sirmen, “Bizim 89 yılında göreve geldikten sonra yaptığımız işlere, 10 yıllık iktidarlarında hala yaklaşamadılar. İzmit’e değer katan ne kadar proje varsa, halkımızın da desteğiyle biz yaptık. Şimdilerde ise 100 milyar dolarlık bir dolandırıcılıktan söz ediyoruz. Bunlar ‘Bu millet bizim cebimizi doldurmak zorunda’ diye düşünüyorlar” dedi.

‘SON YÜZ YILIN EN BÜYÜK YOLSUZLUĞU’

Sözlerine devam eden Sirmen, “AKP’nin içinden çıkan Eski Başbakan Yardımcısı Abdülatif Şener, ‘Ceplerine bir şeyler girmese o duble yolları yapmazlardı’ diyor. Türkiye şu anda çok büyük bir bedel ödemeye doğru gidiyor. Bu soygunların, bu yolsuzlukların bedelini hep birlikte vergi ve zam olarak biz ödeyeceğiz. O yüzden AKP’yi iktidardan indirerek yolsuzluklara son vermek için sizlere çok güveniyorum. Sizlerin omuzlarındaki sorumluluk çok büyük” şeklinde konuştu. Sirmen’in ardından söz alan CHP Milletvekili Haydar Akar, konuşmasının başında 17 Aralık Operasyonu’na değindi. Operasyonun son 100 yılda Dünya üzerindeki en büyük yolsuzluk ve rüşvet olayını açığa çıkardığını belirten Akar, “Bu yolsuzluğun sonuçları vatandaşın yaşam şartlarına yansıyacak. Hayatımızdaki her şeyin fiyatı yükselecek ve bedelini vatandaş ödeyecek” dedi.

‘BAŞKA ÜLKEDE OLSAYDI BAŞBAKAN ÇOKTAN…’

Gelişmiş ülkelerde bu şekilde bir olayın yaşanması halinde ülke Başbakanı’nın derhal istifa edeceğini belirten Akar, “Bizim Başbakan ise konuyu dış mihraklara, faiz lobisine, kendisine kumpas kurulduğuna falan bağlıyor. Türkiye demokrasi ülkesi olmaktan gitgide uzaklaşmaktadır” dedi. AKP’yi iktidardan indirmek için tüm vatandaşlara büyük iş düştüğünü belirten Akar, “30 Mart’ta başına gideceğimiz sandık, sadece belediye başkanı seçme sandığı değil. O sandık, bu haramiler iktidarından kurtulmanın ilk adımıdır. Bizler Kocaeli’de bir demokrasi şöleni yaparak, CHP üyesi kimi istiyorsa onu aday gösterdik. Türkiye bizi bu konuda örnek aldı. Bizim referanslarımız zaten belli, sosyal demokratların referanslarını vatandaşlara anlatmaktan çekinmeyin. Hatta bunları anlatırken övünün” ifadelerini kullandı. Akar’ın konuşmasının ardından yeni üyelere rozetleri takıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat