Özdilek

Güncel

CHP İl Başkanı Altunyuva, “Böyle töreni son kez yapıyoruz”

CHP İl ve İlçe yönetimi bugün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kocaeli Valiliği önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

23 Nisan 2015 Saat: 23:19
CHP İl Başkanı Altunyuva, “Böyle töreni son kez yapıyoruz”
CHP İl Başkanı Altunyuva, “Böyle töreni son kez yapıyoruz”

23 Nisan kutlamaları kapsamında Valilik önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakma töreninde CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva sabah valilik tarafından yapılan sade törene tepki gösterdi. Yoğun katılımın olduğu törene CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP Kocaeli Milletvekili adayları Fatma Kaplan Hürriyet, Cuma Karavar, Tamer Solakoğlu, İl Kadın Kolları Hülya Yolcubal, İzmit İlçe Kadın Kolları Hale Meriç, Kadın ve Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı. 

Gerçekleştirilen törende konuşma yapan CHP İl Başkanı Cihat Altunyuva, “Öncelikle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. 95 yıl önce kurulan meclisimizi bugün başkanlık sistemini savunanlar yıkamayacaktır. 7 Haziran Türkiye Cumhuriyeti için yeni bir doğuş olacaktır. Yasama, Yürütme ve Yargı sistemi CHP iktidarında devam edecektir. CHP olarak halkımızın yanında olarak onların sorunlarına çare olacağız” şeklinde konuştu.

 

Konuşmasında tüm vatandaşların Regaip kandilini de kutlayan Altunyuva, sabah saatlerinde sadece Milli Eğitimin çelengini bırakarak 23 Nisan’ı kutlayanlara tepki gösterdi. Altunyuva, “Bugün bu şekilde burada son kez tören yaptığımızın farkındayız. AKP iktidarı çıkardığı yönetmeliklerle burada sade bir törenle gerçekleştirmiştir. Burada ne valiliğin ne garnizona komutanlığının ne de belediyenin hiçbir çelengi yok. Sadece MEB’in çelengi bırakılarak sade bir tören yapılmıştır” dedi. 


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat