Özdilek

Güncel

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen İstifa etti

CHP Kocaeli İl kadın kolları başkanı Sevim Özen, seçimin başarısız sonuçlarının bir yansıması olarak İl kadın kolları başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

3 Nisan 2014 Saat: 14:52
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen İstifa etti
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen İstifa etti

CHP Kocaeli İl kadın kolları başkanı Sevim Özen Kadın kolları üyelerine yaptığı konuşma da, "Değerli kader birliği arkadaşlarım, çok uzun soluklu bir seçim sürecini hep birlikte yaşadık e tüm olumsuzluklarına rağmen çok başarılı çalışmalara imza attığımızı düşünüyorum. Ama hırsızların ve yolsuzluk suçlularının devletin tüm imkanları ile saldırıları ve şartları kendi lehlerine çevirmeleri karşısında dayanamadık. Gerçekten seçimi kazanmak için harcadıkları paraların inanılmaz olduğunu düşünüyorum.

Çok çalışmamıza rağmen siyasal etiğim ve anlayışım gereği seçimlerde başarılı oluşumuzun sorumluluğunu üstlenecek insanların başında geldiğimi düşünüyor ve bu nedenle istifa ediyorum. Hepinize olan hakkımı helal ediyorum ve sizlerin de helal etmenizi istiyorum" şeklinde konuştu.

basın açıklamasından sonrası şöyle ifade etti.

Sevim Özen, "55 gün bel fıtığı ameliyatı olduğu için yattım ve partimden ayrı bir süreç yaşadım. Bel fıstığımın tekrarlamaması için partimden sağlık nedenlerim yüzünden ayrılmak durumundayım. Bugün mücadeleyi birlikte sürdürdüğüm arkadaşlarıma son teşekkür konuşmalarını yaptım ve vedalaştım. Bir buçuk yıldır bu görevi sürdürüyordum. Yönetim olarak istifa ettik. Ben ve on iki arkadaşım ayrıldık" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat