Özdilek

Güncel

CHP İL KADIN KOLLARININ PANELİ 10 KASIM’DA

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Hamiyet Göksu başkanlığında ki CHP Kocaeli İl Kadın Kolları 10 Kasım’da Atatürk’ü anma programı düzenleyecek.

 

İlçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya gelen İl Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Göksu, toplantıda yaptığı konuşmada, “Yüce önderimizin modern bir toplumun yaratılmasındaki en büyük görevin, gelecek nesilleri yetiştirecek olan kadınlara düştüğünü bildiğinden, dünyada bir ilke imza atarak biz Türk kadınlarına sosyal ve siyasal alanlarda birçok ulusun kadınlarına tanımadığı hakları tanımış; eğitim, kültür, sanat ve sosyal iletişim konusunda kadınlarımızın bugün bulunduğu çağdaş noktaya gelebilmesinin yolunu açmıştır. Ancak Cumhuriyetin ilanından bugüne kadınlarımız değişen ve gelişen dünyaya paralel olarak yeni kazanımlar elde etmek bir yana, var olan bir takım özgürlüklerini de kaybetme noktasındadır” şeklinde ifade etti.

 

İlçe kadın kolları başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 10 kasım’da düzenleyecekleri anma programıyla ilgili son hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Başkan Göksu, “CHP İl Kadın Kolları olarak 10 Kasım 2010 Çarşamba günü Saat: 14.00’te KYÖD’te yapacağımız “Atatürk ve Kadın” konulu panelimize konuşmacı olarak Av. Serpil Özok katılacaktır. Kentimiz sanatçılarından Fethi Çaçan ise Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirecek. Tüm halkımız etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat