Özdilek

Güncel

CHP Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


İl Başkanı Ferhan Şensoy’a İl Başkan Yardımcılarından Cihat Altunyuva, Reyhan Akbaş ve Mecit Ünal, Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.
 
Kandıra köyleri ziyaretinin ikinci gününde Çalköy, Akçaova ve Hediyeli köyleri ziyaret edildi.
Çalköy’den sonra ulaşılan köy Akçaova oldu. Akçaova’da yaşayan köylüler de Teksen’liler gibi aynı sıkıntıları yaşayan köylülerimizdendi. Köylüler öncelikle su havzası altında kalmanın sıkıntısı bir yana geçim sıkıntısından da muzdaripler. Köylüler “Ürün zaten para etmiyor. Hayvanın sütü para etmiyor. Bir litre süt 60 kuruş. Bizim süt bir türlü 60’tan 70’e çıkmıyor. Ama hayvan yeminin fiyatı hiç yerinde durmuyor.” diyerek sıkıntılarını dile getirdiler. Köyde sıkıntılarının başında ilgisizliğin geldiğinden yakınan vatandaşlar  “Bugüne kadar sizlerden pek ilgi göremedik. Ama bundan sonra daha sık gelir ve bizleri dinler, dertlerimize ortak olursanız bizler de daha memnun oluruz.” sözleriyle CHP’den beklentilerini dile getirdi.
 
Köylerde en çok dikkat çeken konu bir sektörün abartılı bir biçimde büyümesiydi. Her köyde en az on tane emlak bürosu vardı. Yollarda da bir o kadar büro var. Köylülere sorulduğunda İstanbul’dan gelen birilerinin sürekli arazi satın aldıklarını söylediler. Bu satışlar yasal olmakla birlikte insana başka şeyler çağrıştırıyor. Ziyaretlerde İl Başkanı Ferhan Şensoy, “Bu ziyaretlerimizi daha sık yapmaya ve sizleri daha fazla dinlemeye gayret göstereceğiz. Sizleri yıllarca çok ihmal ettik. Seçimden seçime uğrayan parti konumuna düştük. Ama şimdi artık daha çok sizlerle birlikte olmaya çalışacağız. Sorunlarınıza ortak olacağız ve çözümü birlikte bulacağız. Benim telefonum 24 saat açık. Ne zaman isterseniz arayabilirsiniz”. dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat