Özdilek

Güncel

CHP’li kadınlarda ilk aday Pekyörür

26 Haziran Perşembe günü saat 13.00’de KYÖD’te yapılacak CHP İl Kadın Kolları’nın olağanüstü genel kurulu için başkan adaylığını ilk açıklayan Sevim Korkmaz Pekyörür oldu.

23 Haziran 2014 Saat: 17:14
CHP’li kadınlarda ilk aday Pekyörür
CHP’li kadınlarda ilk aday Pekyörür

CHP İl Binasında basın açıklaması yapan Sevim Korkmaz Pekyörür, hedeflerini, neden aday olduğunu açıkladı. 30 Mart yerel seçimlerinde Zabıtan Mahalle Muhtar adayı olan ancak sandıktan çıkamayan Pekyörür’ün açıklamasına partili kadınlar da katıldı, destek verdi.

Yaklaşık 30 yıldır bu partinin emrinde olduğunu dile getiren Sevim Korkmaz Pekyörür, bugüne kadar hiç etiket beklemediğini söyledi. Bu görevi aslında hiç düşünmediğini ancak partililerin yoğun talebi üzerine bu görevi emir olarak gördüğünü belirten Pekyörür, “Partimiz zor bir süreçten geçiyor ve bu süreç ara vermeden devam edecek. İlimizde alınan bir başarısızlık var. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi ve hemen ardından da genel seçimler var. Herkesin beklentisinin en üst seviyede olduğu yerel seçimler bitti, asıl vazife şimdi başlıyor “ dedi.

Tüm partili büyüklerinin, kadın dostlarımın desteğini beklediğini belirten Pekyörür, “Ani bir karar olduğu için henüz ulaşamayıp, adaylığımı söyleyemediğim kişiler var. İnanıyorum ki onlar da benim bu kararıma sevinecekler ve destek verecekler “ dedi. Genel kurul için başka adayların da çıkacağını ifade eden Pekyörür, “Bu zor dönemeçte bu göreve talip olacak herkes saygıyı hak ediyor. Aday olacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından istifa eden Sevim Zerrin Özen’den boşalan koltuğa kayyum başkanı olarak Av. Nurhan Atalay atanmıştı. Başkanlık için aday olmayacağını açıklayan, ancak tüm ilçe kadın kolları başkanlarının kendisini desteklediğini belirten Atalay henüz net olarak karar vermiş değil.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat