Özdilek

Güncel

CHP TOPLANTILARINA ÇAYIROVA DA DEVAM ETTİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

CHP Kocaeli İl Örgütü, 12 Eylül referandum mahallelere yönelik çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

 

 

 

Alikahya, Yuvam Akarca ve Derince üyeleriyle buluşan CHP’li yöneticiler, eğitim ve bilgilendirme toplantısının üçüncüsünü Çayırova’da gerçekleştirdi. Toplantıda sandık sorumluları, sandık müşahitleri, delegeler ve üyeler hazır bulundu. CHP İl Sekreteri Cihat Altunyuva, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nazmi Küçükosmanoğlu ve Reyhan Akbaş’ın katılımıyla düzenlenen toplantının ev sahipliğini ise CHP Çayırova İlçe Başkanı Veysel Suludere yaptı.

 

İl Sekreteri Cihat Altunyuva, başkanlığını yaptığı Halkoylaması Düzenleme ve Yürütme Komitesinin yaptığı toplantılar ve organizasyonlar hakkında üyelere bilgiler verdi. Ayrıca 12 Eylül’de ‘Niçin Hayır’ dememiz gerektiği konusunda görüşlerini açıkladı. İl Yönetim Kurulu Üyesi Nazmi Küçükosmanoğlu ise ‘Niçin Hayır’ denmesi konusunda hukukçu gözüyle yaklaşımları paylaştı ve bu söylem birliği ile her evde yaşayanlarla bu bilgilerin hızla paylaşılması gerekliliğini anlattı.

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Veysel Suludere ise “Bu Anayasa değişiklik paketi 12 Eylül Anayasası’nın uzantısıdır. Ülkemize demokrasi değil, sivil diktayı getirecektir. Bu değişiklik paketi ülke sorunlarını çözmeye yönelik olarak hazırlanmamıştır. AKP’nin kurmak istediği; baskıcı, otoriter, muhalefeti yok sayan, özgürlükleri hiçe sayan, baskıcı otoriter bir yapıyı oluşturmaktır. Anayasa paketi değişikliğinin amacı siyasal iktidara bağlı ve kontrolünde olan bir yargı oluşturmaktır. Bu nedenlerle Anayasa paketine ‘Hayır’ diyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat