Özdilek

Kültür/Sanat

CHP'DEN DERİNCE’DE ŞİİRLİ AKŞAM

Kocaeli’nde şiirli akşamlar Programı kapsamında dün akşam 5. si CHP Derince İlçe Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından Yenikent Mahallesinde düzenlendi

19 Eylül 2024 Saat: 01:40
CHPDEN DERİNCE’DE ŞİİRLİ AKŞAM
CHP'DEN DERİNCE’DE ŞİİRLİ AKŞAM

CHP Kocaeli İl Kültür ve Sanat Komisyonunun İlçe Başkanlığı Kültür Sanat Komisyonları ile birlikte düzenlemiş olduğu Kocaeli’nde şiirli akşamlar Programı kapsamında dün akşam 5. si CHP Derince İlçe Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından Derince Yenikent Mahallesi meydanında düzenlendi.

Şiir Akşamları Programı’nın 5.Buluşması

  

Ev sahipliğini CHP Derince İlçe Başkanılığının yaptığı Şiir buluşmasına CHP Kocaeli İl Yöneticileri, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Merve Tüysüz, CHP Derince Gençlik Kolları Başkanı Mert Duman ve Gençlik Kolları Yönetimi, CHP Derince Kadın Kolu Başkanı Av. Kübra Akkurt ve Yönetim Kurulu ile kentimizin yetiştirdiği ozan ve şairleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

 

Şiir dinletisinin sunuculuğunu Kardelen Beytaş’ın yaptığı programda açılış konuşmasını İlçe Başkanı Çağatay Taşkın Yamen yaptı. Yamen konuşmasında ilçemizde böylesine güzel bir sanatsal faaliyetin yapılmasından dolayı İl Kültür Sanat Komisyonunu ve ilçe Kültür sanat Komisyonuna teşekkür ediyorum. Ayrıca bize bu olanağı sağlayan Belediye başkanımız Av. Sertif Gökçe’ye teşekkür ediyorum dedi.

  

Geceye Güzel Şiirler Damga Vurdu

Şiir dinletisinde Yenikent meydanında toplanan yüzlerce şiir ve sanat sever vatandaşların güzel neşeli bir gece geçirmesine sebep olan Kocaeli’nin yetiştirdiği şairlerimizden Ruhan Odabaş ve amatör şairlerimizin okudukları şiirleri ayakta alkışladılar. En çok beğeni toplayan ise çocukların okuduğu birbirinden güzel şiirler vatandaşlarımızı duygulandırdı.

  

Akşam saat 20.00 de başlayan şiir dinletisi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etmesi vatandaşların ve şiir severlerin alanı terk etmemesi başka bir güzellik oldu. Şiir dinletisinin yanında vatandaşlara güzel halk müziği ile güzel keyifli bir gece geçirmeleri sağlandı.

   

CHP İlçe Başkanından Müzik Resitali

İlçe başkanı Yamen Şiir dinletisi arasında gitarla çalıp söylediği güzel eserlerle sanatçı yönünü ortaya koymuş oldu. İlçe başkanı Yamen’in yanı sıra güzel sesiyle Fadime Beytaş ve Hasret Ceren de dinleyicilere güzel sesleriyle halk müziği keyfi yaşattılar.

   

Program sonrası çevreye duyarlılık örneği olarak CHP Derince ilçe yönetimi, Kadın ve Gençlik kolları Yeni Kent Meydanında şiir dinletisi yapılan alanda hep birlikte atıkların toplanmasını yaparak doğaya ve yeşile saygının bir örneğini gösterdiler.

   

   

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat