Özdilek

Güncel

CHP'Lİ KADIN ADAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

CHP'den belediye başkan ve meclis üyeliği için aday adayı olan 73 kadın, organize edilen törenle partililere tanıtıldı

21 Eylül 2013 Saat: 21:20
CHP'Lİ KADIN ADAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI
CHP'Lİ KADIN ADAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

HP'den ilçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için aday adayı olan kadınlar düzenlenen törenle tanıtıldı. 7 belediye başkan aday adayı ile 66 belediye meclis üyesinin tanıtım toplantısı Tanyıldız Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene; kadın kolları genel başkanı Hilal Dokuzcan, Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, il başkanı Yalçın Kuşkan ile çok sayıda kadın katıldı.


DESTEK OLDULAR 
Tanıtım toplantısında; Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar, Darıca ilçe başkanı Selman Kösali,Kartepe ilçe başkanı Başar Değer, Derince ilçe başkanı Sefer Yeni, Büyükşehir Belediye Başkanaday adayları Ali Akdemir, Keramettin Gençtürk, İzmit Belediye Başkan aday adayı Fahri Örengül, eski il ve ilçe kadın kolları başkanları ile partililer katıldı. Tanıtım toplantısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. 



27 EKİM'DE BELLİ OLACAK 

Tanıtım töreninin açılış konuşmasını CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Özen yaparak, “Siyasette biz varız ve buradayız. Sizler, gerçeğin en somut örneklerisiniz. Bugünün mimarı olan sizlersiniz.AKP'nin yerelde iktidarına 31 Mart'ta son vereceğiz” dedi. İl başkanı Yalçın Kuşkan ise “CHP'nin daha fazla kendi içinde adaylarını tespit etmesini önemsiyoruz. 12 ilçemizin 8'inde 27 Ekim'de belediye başkan adaylarımızı belirleyeceğiz” dedi. 


EKSİK SAYILIRIZ
 

Aralık ayında da belediye meclis üyesi aday adayları için ön seçim yapılacağını aktaran Kuşkan, “Kadınlarımızı devreye alamadığımız zaman yüzde 50 eksik sayılırız. Kadınların seçimlere ne kadar önemli katkı koyduklarını gördük. Başta Büyükşehir olmak üzere birçok belediyeyi alacağımıza inanıyorum” dedi. Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da konuşmasında şu sözlere yer verdi: “AKP'nin anlayışıyla Türkiye savaşa sürüklenmiş durumda. 


YÜZDE 100 BAŞARI
Kadınların her zaman yanındayız. Kadınlara çok gereksinim var. Birlikteliğimizi kendi içimizde sağlayabilirsek yüzde 100 başarılı olacağız. Her zaman yanınızdayım.” Programın onur konuğu CHPKadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, bütün aday adaylarına başarılar dileyerek, “Takım oyunu oynamak çok önemlidir. Takım olarak sahadaki yerimizi alacağız" dedi.



KENDİLERİNİ ANLATTILAR
Sözlerine devam eden Dokuzcan, “Kadınlar seçim kazandırmanın anahtarıdır. Kadın olmak zordur, kadın olarak siyaset yapmak daha zordur" dedi. Daha sonra sırasıyla aday adayları kürsüye çıkarak kendilerini ifade etti. Başiskele Belediye Başkan aday adayı Aysun Kılınç, “CHP'yi yereldede genelde iktidara getirmek için çalışacağız. Mücadeleye devam, bu daha başlangıç" dedi. Diğer adaylar da 2 dakikalık zaman içerisinde kendilerini anlattı. 


İLÇE İLÇE KADIN ADAY ADAYLARI

Başiskele: Başiskele Belediye Başkan aday adayı Aysun Kılınç

Çayırova: Belediye meclis üyeleri Derya Ünal, Emine Özcan, Hülya Suludağ, Şahander Çöp, Türkan Kılıç. 

Darıca: Belediye meclis üyeleri Ayşegül Şiddetoğlu, Burcu Ceylan, Emine Nilgün Kara, Günay Köse, Nurcan Çağlar, Satı Bozkurt, Serap Aydın Topsakal Sevim Kaya, Umut Zeliha Şimşek. 

Derince: Belediye meclis üyeleri Ramize Hale Seçilmiş, Sebahat Osmanoğlu, Serpil Ceylan. 

Gebze: Belediye başkan aday adayı Sezer Nilgün Aydın, meclis üyeleri Birsen Arazlı, Dilek Tan, Fatma Şahin, Kıymet Ayan, Nuray Birinci, Nurhan Banu Üner, Sevinç Duygu. 

Gölcük: Belediye meclis üyeleri Duygu Tokay, Emine Nalan Gülenç, Handan Yüz, Pınar Naak, Şengül Bekardeniz, Yonca Yılmaz. 

Kandıra: Belediye meclis üyeleri Birsen Kaya, Gülten Akın, Neşe Açıkgöz. 

Karamürsel: Belediye meclis üyeleri Gülseren Canpolat, Hamiyet Eraslan, Zuhal Öztorun. 

Körfez: Belediye başkan aday adayı Serap Baykurt, belediye meclis üyeleri Sabriye Figen Ergün, Nilgün Solakoğlu, Zehra Türkmen, Nermin Aydın, Yelda Pişkin. 

İzmit: Belediye başkan aday adayları Aysun Özcan Erenkaya, Fatma Kaplan Hürriyet ile belediye meclis üyeleri; Aliye Hale Meriç, Gülümser Ayhan, Aynur Karasu, Ayten Kuşkonmaz, Bahar Gültekin Candemir, Canan Karabıyık, Çiğdem Demircan, Didem Turan, Eylem Şimşek, Fevziye Emre, Gönül Karademir, Gülgün Kasabalı , Handan Ay, Nesrin Toker, Nilgün Özcan, Nurdan Sevgi (engelli), Nuriye Kazarer, Özlem Çalık, Sema Hacıoğu, Sevim Çağlar, Zeliha Özer. 

Kartepe: Belediye başkan adayları Beyhan Korkmaz, Zümrüt Sevinç; belediye meclis üyeleri Nilay Merttürk, Ayla Demir, Serap Özmen, Aslı Yılmaz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat