Özdilek

Güncel

Civelek: Mehmet Ali Paşa’dan Nevzat Paşa’ya oy istiyorum

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı Mehmet Ali Paşa İrtibat Bürosu’nun açılışı büyük bir coşku içinde yapıldı. Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, “Mehmet Ali Paşa’dan Nevzat Paşa’ya oy istiyorum” dedi

23 Şubat 2014 Saat: 18:27
Civelek: Mehmet Ali Paşa’dan Nevzat Paşa’ya oy istiyorum
Civelek: Mehmet Ali Paşa’dan Nevzat Paşa’ya oy istiyorum

Kozluk Mahallesi İrtibat Bürosu’nu geçtiğimiz akşam Kobra Murat’ın katılımıyla şölen havasında açan AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı, Alikahya, Yenidoğan Serdar ve Kuruçeşme’den sonra 5. irtibat bürosunu İzmit’in en büyük mahallelerinden Mehmet Ali Paşa’da açtı. Meşaleler, havai fişekler ve AK Parti’nin 2014 seçim müzikleriyle adeta miting havasının estiği açılışa; Eski Orman ve Çevre Bakanı Osman Pepe, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Belediye Başkanı ve başkan adayı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

‘HER YERE HİZMET GÖTÜRDÜK’

Açılışta konuşan ilçe başkanı Ali Korkmaz, bir tarafta hizmet, bir tarafta ise koltuk siyaseti yapanların olduğunu belirtti. Herkese iş aş vaat edenlerin 1994 yerel seçimlerinde 3 bin kişiyi işten attığını kimsenin unutmadığını belirten Korkmaz, “Bu siyasete Paşa 30 Mart’ta prim vermeyecektir. Halkımız hizmete aşık kadroları sevdi” dedi. 1,5 yıl Mehmet Ali Paşa’da yaşadığını söyleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Paşa'lı olmaktan gurur duyduğunu kaydetti. Belediye başkanlığında kimseyi sağcı-solcu, partili diye ayırmadıklarını belirten Doğan, “Hepsi bizim diyerek çalıştık ve hizmet götürdük. Bu bölge hep taşra muamelesi gördü. Ama biz Büyükşehir ile birlikte bu bölgede çok iyi hizmetler getirdik” dedi.

 ‘PAŞAYI EVİMİZ BİLDİK’

Mehmet Ali Paşa’dan tramvay geçeceğini söyleyen Doğan, “Yürüyüş yolu üzerindeki hukuki problemler bitirildi ve hemen tramvay için proje çalışması yapıldı. Biz söylediğimiz şeyi adam gibi yaparız. Yakında yapılacak projeleri açıklayacağım ama Mehmet Ali Paşa’ya polis karakolu kurulması için valilikle çalışmalarımızı başlattık. Ayrıca kent konağımızın da çalışmaları başladı. Biz kentimizi seviyoruz, onlar ne seviyor bilmiyoruz. Biz Paşa'yı hep evimiz gibi bildik” dedi. 

‘GÖREVİMİ NAMUSUM GİBİ BİLDİM’

İrtibat bürosunun açılışında konuşan ve kalabalık bir topluluğa hitap eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Artık çok daha büyük projeler için hazırız. Bilgimiz, becerimiz, enerjimiz var. En önemlisi sevdamız var. Biz milletimizi, ülkemizi İzmit’imizi seviyoruz. Kendini sevenler olabilir onlar zaten eski nesil belediyecilik anlayışında. Artık onlara zaman yok. Artık büyük hedeflere, ufuklara gitme zamanıdır. Artık köylerimizi İsviçre’nin köylerinden daha güzel yapmak. Biz sizin kuruşunuzu ziyan etmedik. Kuruşunuzu kimseye kaptırmadık. Ben görevimi namusun bildim ve namusum gibi çalıştık. Ben emanetimi hep başımın üstünde taşıdım. Bu anlayış içinde halkımız emaneti kime vereceğini bilir. Biz emanete hiç ihanet etmedik ve etmeyeceğiz” dedi.

‘ALLAH YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMASIN’

“Biz Paşa’da hep evimizde gibi olduk. Mehmet Ali Paşamızın çok daha huzurlu ve refah bir yaşantımız olacak” ifadelerini kullanarak Mehmet Ali Paşa İrtibat Bürosu’nun hayırlı olması temennisinde bulunan Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe ise şöyle konuştu; “Türkiye’nin AK Parti’den önceki fotoğrafıyla yan yana koyduğunuzda ülkemizin daha güzel olduğunu, milletin daha mutlu baktığını, AK Parti’nin tarihe önemli bir not düştüğünü herkes biliyor. Sandıkta AK Parti’yi açık ara birinci parti yaptı. Millet hiçte pişman olmadı. Bugün millet aynı kararlılığını sürdürüyor. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın. Biz büyük bir milletiz ve büyük bir milletin mensubuyuz.”

‘MEHMET ALİ PAŞA ÇAKMA PAŞA DEĞİL’

Başkan Doğan’ın çalışmalarına şahit olduğunu söyleyerek 30 Mart’ta kendisine destek isteyen Eski Bakan Pepe, “Bu milletin duasını alanın sırtı yere gelmez. 2002’de devraldığımız Türkiye’yi unutmayalım. AK Parti geldi bütün oyunları bozdu. AK Parti kadroları güzel işler yaptı. Ben Nevzat Bey’in çalışmalarına şahidim. Onun için oyumu Nevzat Doğan’a verirken gönlümde en ufak bir tereddüt olmaz. Biz sizi çok iyi biliriz. Paşa’nın çakma paşa olmadığını biliriz. Burası farklı Paşa… Burası  Mehmet Ali Paşa. Milletinin çocuklarının geleceğini düşünerek oy verir. Sizin oylarınıza leke getirmeyecek olan Nevzat Bey’in arkasında durmak demek, Başbakan’ın arkasında olmak demektir, Türkiye’nin arkasında durmak demektir. Allah sizlerden razı olsun. Seçimlerde oyumuz AK Parti’ye, Nevzat Doğan’a olsun” dedi.

‘CHP’DEN BİR NUMARA ÇIKMAZ’

Kurdele kesiminden önce konuşan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek de, ölüm yıldönümünde Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan’ı anarak konuşmasına başladı. “Erbakan Hocamızın yıldönümü, Allah rahmet eylesin. Hepimizin gönlünde yeri var” diyen Civelek, daha sonra yerel seçimlere değindi. Yerel seçimlere sayılı günler kaldığını hatırlatan Civelek, “Ben Nevzat Doğan’ı, hizmette cömert ama bizim paramızı korumakta çok ciddi. Mehmet Ali Paşa’dan Nevzat Paşa’ya oy istemek için buradayım. Bizim Mehmet Ali Paşamız ve diğer ilçelerimiz bu seçimin sıradan bir seçimin olmadığının farkında. CHP’den bir numara çıkmaz. Sadece gazetelerde birkaç tane fotoğraf vererek milletin gönlüne giremezsiniz. İzmit’ten de Mehmet Ali Paşa’dan da Başbakanımıza güçlü bir ses çıkmalı. İnşallah İzmit tamam. Bizim milletimizin hizmetleri görüyor” dedi. Konuşmaların ardından irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Yeni seçim müzikleriyle coşan vatandaşlar, yeni şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat