Özdilek

Güncel

Çok pis kokuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin uzun süredir temizleyip, bataklığı kurutmak için çaba harcadığı İzmit Körfezi’nin bitim bölgesinde geniş alana yayılan ağır koku, giderek daha büyük boyutlara ulaşıyor.

30 Ağustos 2014 Saat: 17:14
Çok pis kokuyor
Çok pis kokuyor

İzmit Körfezi’nin bitiminde, bataklık alanda yapılan çalışmaların da etkisiyle büyüyen pis koku, Lastik-İş Sosyal tesisleri, eski Gölcük yolu kenarındaki piknik alanlarında  insanları rahatsız ederken, zaman zaman Fuar alanına, hatta İzmit’e kadar ulaşıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu bölgedeki temizlik çalışmalarını biran önce bitirmesi  gerekiyor.

İzmit Körfezi kıyılarının  plaj haline getirilmesini, insanların her yerden denize girmesini çok önemseyen Başkan Karaosmanoğlu, eski bataklık bölgesini ve Seymen sahilini de  plaj  yapmak istiyor. Ancak bu bölgenin temizlenmesi için hala en az 3-4 yıla ihtiyaç var. Son dönemlerde giderek daha fazla hissedilen pis koku da  bu bölgede bırakın denize girmeyi, piknik yapmayı bile güçleştiriyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat