Özdilek

Güncel

Çöp konteynırlara zincire vuruldu

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, kentin fiziki yapısı nedeniyle çöp konteynırlarını zincirlemek zorunda kaldıklarını belirtti.

15 Haziran 2014 Saat: 20:08
Çöp konteynırlara zincire vuruldu
Çöp konteynırlara zincire vuruldu

İzmit’teki  çöp konteynırları zincirleniyor. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, kentin fiziki yapısı nedeniyle çöp konteynırlarını zincirlemek zorunda kaldıklarını belirterek” İzmit’in büyük  bölümü  tepeler üstünde kurulu olduğundan çöp konteynırlarını sabit tutmakta zorluk çekiyoruz. Arazinin değimliliğinden  konteynırlar ya bulundukları yerden başka yere kaymakta ya da devrilmektedir. Bütün bu olumsuzlukların önüne geçebilmek için böyle bir yöntemi uygun bulduk. Şimdiye kadar  yaptığımız uygulamanın çok yararını gördük” dedi. Şener, zincir sayesinde  çöp konteynırlarının çalınmasının da önüne geçildiğini sözlerine ekledi.Böylece,o bölgedeki çöp kontynırları zincirlenmiş oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat