Özdilek

Güncel

ÇÖPE VATANDAŞ ÖNLEMİ

İzmit Belediyesi yetkililerinin sık sık çevrenin temiz tutulması yönündeki uyarılarına rağmen, bazı kişiler kirlilik oluşturmaya devam ediyor.

21 Mart 2015 Saat: 23:34
ÇÖPE VATANDAŞ ÖNLEMİ
ÇÖPE VATANDAŞ ÖNLEMİ

İzmit şehir merkezindeki asırlık  çınar ağaçlarının diplerine  başta sigara izmariti olmak üzere çöp atılmasının önüne geçebilmek için vatandaşlar ilginç önlemlere baş vuruyor. Fethiye Caddesi merdivenler mevkiindeki asırlık ağacın çevresini naylonla kapatan  duyarlı vatandaşlar”  şehrin en merkezi yerindeki ağaç dibine çöp bırakılmasından bıktık. Bu konuda İzmit Belediyesi yetkilileri  hem yazılı hem de sözlü olarak  sık sık uyarılarda bulunuyor. Buna rağmen bazı kendini bilmez kişiler, kasıtlı olarak çöplerini buraya  bırakıyor.  Bizler de çare olarak ağaç çevresini kapatmakta bulduk. Böylelikle hem  çöp atılmasının önüne geçtik hem de mevsimlik çiçeklerle  bölgeyi güzelleştirdik.  İnşallah  kendini bilmez kişiler  bu güzelliği de bozmazlar” şeklinde konuştular.

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri de çöp toplama saatleri hakkında hem esnaflara hem de hane sahiplerine  bilgilendirmede bulunulduğunu hatırlatarak” çöp toplama saatleri dışında dışarıya çöp çıkartılmaması gerekiyor. Tüm uyarı ve cezalara rağmen ağaç diplerine, kaldırımlara zamansız çöp çıkartanlar oluyor” dediler.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat