Özdilek

Güncel

Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı

Birleşik Haziran Hareketi üyesi Buğra Aydoğan bu sabah evine yapılan polis baskınıyla Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

16 Şubat 2015 Saat: 17:34
Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı
Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı

Birleşik Haziran Hareketi’nin laik ve bilimsel eğitim için yaptığı boykot çağrısından sonra başlayan tutuklama ve tutuklama dalgası ilimize de sıçradı. Gebze’de yaşayan Haziran Hareketi’nin çağrıcılarından olan Buğra Aydoğdu’nun evine bu sabah saatlerinde polis baskını yapıldı ve genç gözaltına alındı. Gebzeli gencin gözaltına alınma gerekçesi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etme iddiası oldu. Aydoğan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Aydoğan gözaltına alınmasını sosyal medyadan attığı mesajlarla duyurdu. Aydoğan, “Evime gelen gelen polisler tarafından gözaltına alındım. Gerekçe Cumhurbaşkanına hakaret. Şu anda hastanedeyiz. Gebze emniyetine götürüleceğim. Gerekçe boykotta Gebze sokaklarında Hırsız Katil Erdoğan sloganı atmak. Şimdi de emniyete gidiyoruz. Tekrar hatırlatmakta fayda var HIRSIZ KATIL ERDOĞAN!” mesajını paylaştı.

 

gözaltı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat