Özdilek

Spor

CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENİYOR

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Elektrik Mühendisleri Odası, Oda-Üye ilişkileri, mesleki alanlarının düzenlenmesine yönelik çalışmalarının yanı sıra, çeşitli etkinliklerle kent insanlarıyla, çocuklarımızla ve gençlerimizle buluşmayı hedefliyor.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) ve Kocaeli Üniversitesi ile birlikte düzenlediğimiz Satranç Turnuvası yanısıra Elektrik Enerjisi üzerine Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediğimiz Resim-Öykü Yarışması, bizim geleneksel hale dönüştürdüğümüz etkinliklerdir.

Bu yıl yedincisini düzenleyecek olduğumuz Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 28–29–30–31 Ekim 2010 tarihlerinde KOÜ Derbent Uygulama Otelinde yapılacaktır. Açık (her yaştan sporcu katılabilir), 16 yaş altı ve 12 yaş altı olmak üzere üç farklı kategoride sporcular mücadele edeceklerdir. Yarışma sonucunda dereceye giren sporculara çeşitli hediye ve ödüllerimiz olacaktır. Yarışmamıza katılmak isteyen sporcular 26 Ekim gününe kadar www.kocaeli.tsf.org.tr adresinden kayıtlarını yaptırabilirler.

Sporcuların TSF Lisansına sahip olmaları, lisanslı sporcuların da yıllık vizelerini yaptırmaları gerekmektedir. Detaylı bilgilere www.kocaeli.tsf.org.tr adresinden erişilebilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat