Özdilek

Güncel

ÇYDD her ay seminer verecek

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, üyelerini ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla başlattığı eğitim seminerlerine devam ediyor.

15 Ekim 2016 Saat: 20:40
ÇYDD her ay seminer verecek
ÇYDD her ay seminer verecek

ÇYDD Gebze Şubesi, üyelerini ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla başlattığın eğitim seminerler başlattı. İlk seminer için Muallimköy’de start verdi. ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, “ÇYDD olarak bu yıl eğitim seminerlerimize daha da ağırlık veriyoruz. Her ay Gebze’nin bir köyünde seminer vereceğiz. İlk seminerimizi Eğitimci, Yaşam Koçu, Kişisel Gelişim Uzmanı Halûk Öztekin öncülüğünde Gebze Öğretmenevi’nde verdik. Seminere katılım oldukça yoğun oldu."

Eğitimci, Yaşam Koçu, Kişisel Gelişim Uzmanı Halûk Öztekin, kişisel eğitim ve çocuk eğitimi konusunda katılımcılara önemli bilgiler verdi. Daha sonrasında ise Gebze Sivil Toplum Merkezi’nde Psikolog Büşra Aslan, Kadın Doğum Uzmanı Dr. Aferdita Rogova Kurtkaya, Guzellik-Estetiysen Uzmanı Özge Üçgen öncülüğünde seminerlere devam edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat