Özdilek

Güncel

"Daha da büyüyeceğiz"

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan genel kurulunda, diğer iki rakibine açık fark atarak, başkanlık koltuğunu koruyan Kadir Durmuş, odayı el birliğiyle büyütmek istediklerini söyledi.

13 Ocak 2014 Saat: 14:57
"Daha da büyüyeceğiz"
"Daha da büyüyeceğiz"

İki sandıkta kullanılan 565 oydan 6’sı geçersiz sayıldı. Kadir Durmuş 298 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, Bilal Karaosmanoğlu 132 oy, Alpay Hacıoğlu 129 oy aldı. Genel kurulun sonuçlanmasının ardından Alpay Hacıoğlu ve Bilal Karaosmanoğlu’nun ellerini havaya kaldıran, Çağlayan Restaurant’ta genel kurul üyelerini selamlayan Kadir Durmuş, seçim zaferinin mutluluğunu yaşadı.

Kongrede kazanan, ya da kaybedenin olmadığını belirten Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş, “Burada kazanan odadır,. Arkadayşlarım bana bir adım gelsin, ben onlara on adım giderim. Çok güzel, seviyeli bir kongreyi geride bıraktık. Bundan sonra hedefimiz odamızı daha da büyütüp, geliştirmek, 2018 yılına kadar ülye hedefimiz 6 bindir” dedi.

Kadir Durmuş başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

(YÖNETİM): Kadir Durmuş, Alibey Yazıcı, Erhan Başar, Ertan Sarı, Kadir Bilgan, Cavit Yazıcıoğlu, Ahmet Pekin, Murat Baylan, Osman Pinga,

(DENETİM):  Hakan Akman, Sinan İpekten, Talat Esrarı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat