Özdilek

Güncel

Derince Belediyesi araç filosuna 12 araç ekledi

Derince Belediyesi, araç filosunu genişleterek, 12 yeni hizmet aracını bünyesine kattı

10 Mart 2017 Saat: 20:37
Derince Belediyesi araç filosuna 12 araç ekledi
Derince Belediyesi araç filosuna 12 araç ekledi

Araç filosu için tören düzenlendi

Derince Belediyesi, kendi öz kaynaklarıyla aldığı 12 adet Mercedes marka hizmet aracı ile araç filosunu genişletti. Hizmet alımı yerine bünyesine kattığı araçlarla yılda yaklaşık 3 milyon tutarında bir ekonomik kaynak avantajı sağlayacak olan Derince Belediyesi, yeni araç filosu için bir tanıtım töreni düzenledi. Mercedes marka olan yeni araçların 10 tanesi temizlik, 1 tanesi süpürge ve 1 tanesi de aşevi yemek hizmetlerinde kullanılacak. Cuma namazı sonrası tanıtım programının gerçekleştiği araç filosu için, Derince Kent Meydanı’nda düzenlenen törene ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen programa Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat, Osman Ergin, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, Derinceli Muharip Gaziler, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile ilçe halkı iştirak etti. Hizmete alınan 12 yeni aracın ay yıldızlı bayraklarla süslenen Kent Meydanı’nda sergilendiği programın açılışında ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleşti. Derince Müftülüğü Şube Müdürü Zeynel Abidin Akduman’ın okuduğu Kuran ziyafetinin ardından Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bir konuşma yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat