Çevre

DERİNCE BELEDİYESİ BAŞKAN GÖKÇE’yle BİR BAŞKA GÜZEL

Derince Belediyesi ekipleri Başkan Gökçe’nin talimatları doğrultusunda Derince’de vatandaşlara hizmette var gücüyle çalışıyor.

10 Temmuz 2024 Saat: 01:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 0 kez okunmuştur

DERİNCE BELEDİYESİ BAŞKAN GÖKÇE’yle BİR BAŞKA GÜZEL
DERİNCE BELEDİYESİ BAŞKAN GÖKÇE’yle BİR BAŞKA GÜZEL

DERİNCE BELEDİYESİ BAŞKAN GÖKÇE’yle BİR BAŞKA GÜZEL

Derince Belediyesi ekipleri Başkan Gökçe’nin talimatları doğrultusunda Derince’de vatandaşlara hizmette var gücüyle çalışıyor.

 NHA/Özgen Sarıkaya

Asfaltlama Çalışmaları

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin öncülüğünde çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ve kaldırım düzenlemeleri işlemlerini sürdürüyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, ilçe halkının görüş ve önerilerini dikkate alarak ihtiyaç duyulan noktalarda asfalt ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İSU’nun yaptığı alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonrasında Çınarlı Mahallesi'nde bulunan Vural Sokak'ta asfalt serim işlemi gerçekleştirdi. Başkan Gökçe, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirten Gökçe, “İlçemizin dört bir yanında halkımızın talepleri doğrultusunda yol ve kaldırım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çınarlı Mahallesi Vural Sokak'taki asfalt serim çalışmamız da bunlardan biri. Amacımız, Derince'yi daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek” dedi. Başkan Gökçe, halkın memnuniyeti için çalışmaların aralıksız süreceğini ve vatandaşlardan gelen geri bildirimlerin değerlendirileceğini vurguladı.

  

Çöp Konteynerleri Temizleniyor

İlçe genelinde çalışmalarını sürdüren Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp konteynerlerinin dezenfektesini büyük bir titizlikle yapıyor.

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cadde ve sokaklarda gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmaları ile Derince, daha temiz ve sağlıklı bir çevreye kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, ot biçme, küreme, temizleme, süpürme ve yol yıkama işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. İlçe sakinlerinin sağlığını korumak ve yaşam kalitesini artırmak için aralıksız çalışan ekipler, çöp konteynerlerinin bakım ve onarımı ile dezenfekte edilmesini de büyük bir titizlikle yapıyor. Bu kapsamda, çöp konteynerlerinin yıkanması ve dezenfekte edilmesi ile vatandaşların daha hijyenik bir ortamda yaşamaları sağlanıyor.

   

Her Noktada İlaçlama

Derince Belediyesi, sivrisinekle mücadele kapsamında ilçenin her noktasında ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Derince Belediyesi ekipleri, halkın sağlığını korumak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla düzenli olarak ilaçlama yapmaya devam ediyor. Özellikle yaz aylarında artan sivrisinek popülasyonuna karşı etkili bir mücadele veren belediye ekipleri, tüm mahallelerde uçkunlara yönelik ilaçlama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İlaçlamayı belirlenen plan ve program dahilinde yürüten belediye ekipleri, kapsamlı ilaçlama çalışmaları ile sivrisinek ve diğer uçkunların vatandaşlara yönelik oluşturabileceği sorunları en etkin biçimde bertaraf ediyor.

  

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat