Özdilek

Siyaset

Derince’ de Bayram Hazırlığı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe tek derdimiz Derince diyerek çıktığı bu yolda Yaşanabilir bir Derince için tüm kadrolarıyla halka hizmet için sahada.

12 Haziran 2024 Saat: 23:00
Derince’ de Bayram Hazırlığı
Derince’ de Bayram Hazırlığı

Derince’ de Bayram Hazırlığı

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe tek derdimiz Derince diyerek çıktığı bu yolda Yaşanabilir bir Derince için tüm kadrolarıyla halka hizmet için sahada.

NHA/ Özgen Sarıkaya

Bunun için Derince Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Yaşanabilir bir Derince

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Derince Belediyesi ekipleri, ilçe halkının daha mutlu bir yaşam sürdürmesi için tüm eksikleri bir bir gideriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepler ve belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde yaya yolu kaldırım imalatı ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler aynı zamanda yol asfalt yama çalışmalarıyla halkın ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler mezarlıkları pırıl pırım bir hale getirerek bayram ziyaretine hazır hale getirirken yine ilçe genelinde parklar, yeşil alanlar ve refüjlerde ot biçme çalışmaları, bitki ve yeşilliklerin form bakımları çalışmalarıyla bayrama hazırlık sürecini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de rutin temizlik mesailerine devam ederken ilçe genelinde uzayan otların kesimi ile çevre temizlik ve bakım işlemlerini bayram öncesinde düzenli olarak sürdürüyor.

Yenikent Pazarı Arefe Günü Kurulacak

Derince ilçesinin en büyük ve kalabalık mahallesi olan Yenikent Mahallesi’nde pazartesi günleri kurulan semt pazarı Kurban Bayramı dolayısıyla bu hafta 15 Haziran Cumartesi (Arefe Günü) günü kurularak vatandaşlara hizmet verecek.

Derince Belediyesi’nden yapılan açıklamada bayram gününe denk gelen Yenikent pazarının, Arefe günü kurulacağı ifade edildi. Yapılan duyuruda “Yenikent Mahallemizde pazartesi günleri kurulan semt pazarı Kurban Bayramı dolayısıyla bu hafta 15 Haziran Cumartesi (Arefe Günü) günü kurularak halkımıza hizmet verecektir” denildi. Bu açıklama ile bayram öncesinde alışveriş yapmak isteyen bölge sakinlerinin kurulacak olan pazardan ihtiyaçlarını temin edebilecekleri belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat