Özdilek

Sağlık

Derince’de Sağlık İçin Yürüdüler

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin öncülüğünde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Başkan Gökçe’nin 7-14 yaş grubu öğrencilere yönelik özel olarak düzenlediği ücretsiz yüzme kursları için kayıtlar başladı

8 Temmuz 2024 Saat: 13:23
Derince’de Sağlık İçin Yürüdüler
Derince’de Sağlık İçin Yürüdüler

Derince’de Sağlık İçin Yürüdüler

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin öncülüğünde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Başkan Gökçe’nin 7-14 yaş grubu öğrencilere yönelik özel olarak düzenlediği ücretsiz yüzme kursları için kayıtlar başladı

 NHA/Özgen Sarıkaya

Sağlığın her şeyden önce geldiğini belirten Başkan Gökçe, “Halkımızla birlikte hareket ederek sağlıklı bir yaşam için adım atmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Gökçe sürekli etkinlikler düzenleyeceklerini, vatandaşların sağlıklı yaşamalarını sağlayacak sportif etkinliklerin bundan sonrada yapılacağını dile getirdi. Ayrıca sosyal belediyecilik anlayışıyla yüzme kursları düzenleyerek yüzme bilmeyen hiçbir çocuğumuzun kalmaması için tüm çabalarımızı yapacağız. Denizi olan ama sahili olmayan bir ilçe olarak vatandaşların ilçemizde denize girmelerini sağlayacak çalışmalar yapılacağını 30. Yıldır belediye olan ilçemiz bu konu hakkında hiçbir çalışma ve çabanın olmaması üzücüdür.biz her şey Derince için yola çıktık ve bunun olması için her şey Derince için çalışma yürütüyoruz.

 

Yürüyüşe Katılım Yoğundu

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin ev sahipliğinde düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, Çınarlıdere Mesire Alanı’nda gerçekleşti. ‘Çevre Denince; Temiz Derince’ temalı etkinlikler kapsamında organize edilen programa Başkan Gökçe eşi Av. Sibel Gökçe ile katılırken CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

  

“Sağlık Her Şeyden Önce Gelir”

Derince’lilerin mutluluğu için çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Gökçe, “Sağlık her şeyden önce gelir. Halkımızla birlikte hareket ederek sağlıklı bir yaşam için adım atmaya devam edeceğiz. Bu etkinliklerle çevre bilincimizi ve yaşam kalitemizi arttırıyoruz. Halkımızın bu ilgi ve katılımından da anladığım üzere doğru yolda olduğumuzu görüyorum. Kıymetli vatandaşlarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler Derince’lilerin mutluluğu için çalışmaya devam ediyoruz. Hem sahada hem de sosyal alanlarda faaliyetlerimiz devam ediyor. Bundan sonraki süreç içerisinde de bu tür faydalı etkinlikler organize etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Derince’de Ücretsiz Yüzme Kursları Başlıyor

 

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’nin 7-14 yaş grubu öğrencilere yönelik özel olarak düzenlediği ücretsiz yüzme kursları için kayıtlar başladı.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, yaz tatilini verimli geçirmek isteyen öğrenciler için harika bir yüzme kursu organize etti. Bahattin Çelik Spor Kompleksi ve Şehit Emre Kaan Arlı Spor Salonu'nda düzenlenecek olan kurslar, 7-14 yaş grubu öğrenciler için özel olarak tasarlandı. Çocukların yaz tatilini en güzel şekilde geçirmeleri için büyük olanak sunan bu muhteşem etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler 0262 606 19 94 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi edinebilir. Yaz aylarında çocukların aktif ve sağlıklı bir şekilde vakit geçirmelerini sağlamak istediklerini belirten Başkan Gökçe, “Çocuklarımızın sağlıklı ve sosyal bir yaşam sürdürmeleri için kurslarımızı düzenledik. Herkesi bu kurslardan yararlanmaya davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat