Özdilek

Kültür/Sanat

DERİNCE MİLLİ HEYACANI BİRLİKTE YAŞIYOR

Derince Belediye Başkanı AV. Sertif Gökçe seçildiği günden itibaren Vatandaşlarla iç içe iyi günde, kötü günde hep birlikte olmaya özen göstermekte birlikte Milli duyguları da Derince halkıyla birlikte yaşıyor.

19 Haziran 2024 Saat: 17:51
DERİNCE MİLLİ HEYACANI BİRLİKTE YAŞIYOR
DERİNCE MİLLİ HEYACANI BİRLİKTE YAŞIYOR

DERİNCE MİLLİ HEYACANI BİRLİKTE YAŞIYOR

Derince Belediye Başkanı AV. Sertif Gökçe seçildiği günden itibaren Vatandaşlarla iç içe iyi günde, kötü günde hep birlikte olmaya özen göstermekte birlikte Milli duyguları da Derince halkıyla birlikte yaşıyor.

NHA/ Özgen Sarıkaya

2019 seçimlerinden sonrada 625 oyla kaybetmesine karşın asla derince ile irtibatını kesmeyen Başkan Gökçe Derince’ lilerin düğününde cenaze merasiminde her zaman Derince’ lilerle birlikte oldu. Sanki Belediye başkanlığı seçimini kaybetmemiş daha seçimlere az bir süre kalmış gibi vatandaşlarla birlikte olmaya özen gösterdi. Bunun neticesinde 31 Mart yerel seçimlerinde rakibine büyük bir oy farkı atarak seçimleri kazandı. 31 Mart seçimleri öncesi sahada meydanlarda Belediye Başkanlığını kazansa da kaybetse de her zaman Derince Halkıyla birlikte olacağının sözünü vermişti. Bu sözleri yerine getirmeye 1 Nisan sabahından itibaren uygulamaya başladı. Her zaman her koşulda başkan gökçe vatandaşlarla birlikte onların içinden birisi olarak devam etmeye başladı. Derince halkının 7den70 herkesin her siyasi görüşten vatandaşların sevgi ve saygısını kazanmış bulunmaktadır. Tüm toplumsal olaylarda birlikte sevinip birlikte üzülme ilkesini benimseyen Gökçe milli takımın tüm maçlarını Derince Kent meydanında vatandaşlarla birlikte izlemeye özen gösteriyor.   

Milliler Galibiyetle Başladı

Türkiye A Milli Futbol Takımı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na fırtına gibi başladı. Milliler ilk maçını Gürcistan ile oynadı. Milli futbolcumuz Arda Güler’in yıldızlaştığı karşılaşmada sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan Milli Takım, çok önemli bir üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Derince liler ise Kent Meydanı’nda Derince Belediyesi tarafından dev ekranda naklen yayınlanan müsabakayı takip ederek bu büyük heyecana ortak oldular.

 Derince’ de Milli Heyecan

Avrupa Futbol Şampiyonası’na galibiyetle başlayan Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Portekiz ile oynayacağı ikinci maçı da Derince Belediyesi tarafından Kent Meydanı’nda yer alan dev ekranda canlı yayınlanacak. Millilerimiz 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da Portekiz ile karşılaşacak.

Arda-Ronaldo Karşılaşması

Derince Belediyesi, Milli maçları canlı olarak yayınlamaya devam edecek. Arda Güler’li        A Milli Takımımızın 22 Haziran Cumartesi günü saat 19.00’da F Grubu ikinci maçında Cristiano Ronaldo’lu Portekiz ile karşı karşıya geleceği müsabaka, Kent Meydanı’nda dev ekranda sporseverlerle buluşacak. Grubun üçüncü karşılaşmasında 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de Çekya ile mücadele edecek olan Millilerimizin bu önemli maçı da Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Gösteri Merkezi’nde canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca ata sporlarından olan cirit sökeninde tüm vatandaşları beklediğini dile getirdi.

Derince' de Cirit Şöleni

Derince'de 23 Haziran Pazar günü düzenlenecek olan Geleneksel Ata Sporumuz Cirit Şöleni’nin yoğun katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor

Yaz dönemi ile birlikte kültürel etkinliklerin hız kazandığı Derince’ de bu kez cirit heyecanı yaşanacak. Derince Belediyesi’nin Kocaeli Erzurumlular Derneği ile birlikte düzenleyeceği "Geleneksel Ata Sporumuz Cirit Şöleni" etkinliği Yenikent Mahallesi, Ertuğrul Gazi Bulvarı’nda (Derince Anadolu Meslek Lisesi Arkası) gerçekleşecek. 23 Haziran Pazar günü saat 17.00’de başlayacak olan etkinlikler Çayırova Anadolu Spor Kulübü Derneği’nin katkılarıyla gerçekleşecek. Etkinlikler boyunca cirit ekiplerinin gösterilerinin yanı sıra sahne alacak sanatçılar da çeşitli eserler seslendirecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat