Özdilek

Güncel

DERİNCE ORTAK AKILLA YÖNETİLİYOR

Derince belediye başkanı Av. Sertif Gökçe seçim sürecinde verdiği sözleri tek tek hayata geçiriyor. Derince Halkı Sosyal Demokrat Belediyeciliği ve ortak akılla yönetilmeyi öğreniyor.

5 Temmuz 2024 Saat: 00:28
DERİNCE ORTAK AKILLA YÖNETİLİYOR
DERİNCE ORTAK AKILLA YÖNETİLİYOR

DERİNCE ORTAK AKILLA YÖNETİLİYOR

Derince belediye başkanı Av. Sertif Gökçe seçim sürecinde verdiği sözleri tek tek hayata geçiriyor. Derince Halkı Sosyal Demokrat Belediyeciliği ve ortak akılla yönetilmeyi öğreniyor.

 NHA/ Özgen Sarıkaya

Seçim sürecinde belediyeyi ortak akılla yöneteceğini dile getirmişti. Bizler bunun hayata geçip geçmeyeceğini yaşayarak öğreneceğimizi dile getirmiştik. Başkan gökçek derince halkı için alınacak kararları daha önce söylediği gibi sadece belediye meclis kararlarıyla değil meclis kararlarına ışık tutacak kendisi gibi seçilmiş halkın temsilcileri Muhtarlarla birlikte istişare ederek onların yani mahallelerin talep ve önerilerini alarak halkın temsilcileriyle birlikte karar alacağını bizlere kanıtlamış ve göstermiş bulunmaktadır. Tüm mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen başkan gökçe onlardan gelen öneri ve istekleri ekibiyle değerlendirerek hayata geçirecek. Sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket eden başkan gökçe bu hafta sonu mesire alanında vatandaşlarla birlikte olmak onlardan birisi olduğu için sağlıklı yaşam yürüyüşüyle vatandaşlarla birlikte olacak. Aynı zamanda milli heyecanı yine kent meydanında hep birlikte yaşamak için kent meydanında canlı yayında vatandaşlarla izleyecek.

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

İlçedeki muhtarlar ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Ortak akıl anlayışıyla ilçemizi yönetmeye devam edeceğiz.” dedi

İstişare ve Koordinasyon

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe demokrasinin temel taşı olarak nitelediği muhtarlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundu. Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlenen program Başkan Gökçe’nin yanı sıra Derince Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Nuri Paşa, Mehmet Turan, Belediye Başkan Danışmanı Yılmaz Filiz, mahalle muhtarları ve bazı birim müdürlerinin iştirakiyle gerçekleşti. Muhtarlar Buluşması’nı bundan sonra düzenli aralıklarla yapacaklarını belirten Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, “Bu toplantılardaki amacımız hem bir araya gelip istişare etmek hem de mahallelerde yaşanan sorunlarla ilgili koordinasyonu, iletişimi sağlamak. Biz zaten gerek ben ve başkan yardımcılarımız gerekse de müdürlerimiz aracılığıyla her gün muhtarlarımız ile istişare halindeyiz. Fakat bu toplantılar koordinasyonu sağlamak açısından önem taşıyor” dedi.

Hepimizin Tek Bir Amacı Var

Muhtarlardan gelecek fikir ve önerilere her zaman açık olduklarını belirten Başkan Gökçe, “Benim en çok önem verdiğim konulardan biri bizlere öneriler sunulması. Sadece yolun yapılması ya da otların biçilmesinden öte muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili fikir ve düşüncelerine her zaman açığız. Mahallelerimizi güzelleştirmek hepimizin asli görevi. Ben muhtarlarımıza gerçekten çok önem veriyorum. Muhtarlarımız ve mahalle sakinleri yapılan işe sahip çıkmalı ki o iş başarılı olsun. Biz hiçbir zaman masa başında proje çizip işte bu projemiz var demeyeceğiz. Bizim yapacağımız projelerin tamamı gerçekçi olacak” dedi. Muhtarlarla ortak akıl anlayışıyla Derince’yi yöneteceklerini belirten Başkan Gökçe, “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz, çok değerlisiniz. Hepimizin tek bir amacı var o da Derince’nin güzelleşmesi. 17 mahallemizin tamamında hizmet odaklı çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Muhtarlar da toplantıdan dolayı Başkan Gökçe’ye teşekkür ederek, mahalleler ile ilgili talep ve önerilerini paylaştı.

Derince Milli Heyecanı Kent Meydanı’nda Yaşayacak.

A Milli Futbol Takımımızın 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de Hollanda ile oynayacağı çeyrek final müsabakası Derince Kent Meydanı’nda yer alan dev ekranda canlı olarak yayınlanacak

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda verdiği mücadele ile hepimizin gururu olan Ay Yıldızlı Milli Takımımız, bu kez çeyrek finalde zorlu bir müsabakaya çıkacak. İlk etapta grubunu ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura yükselen Milli Takımımız, ardından son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselme başarısı göstermişti. Derince Belediyesi, şampiyonadaki kritik müsabaka olan Türkiye-Hollanda çeyrek final eşleşmesini 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de Kent Meydanı’nda yer alan dev ekrandan canlı olarak yayınlayacak. Bu önemli karşılaşmada Derince Kent Meydanı’na gelecek olan vatandaşlar Milli Takımımızın yanında tek yürek olarak büyük coşkuya ortak olacak.

Derince’de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Derince Belediyesi’nin 7 Temmuz Pazar günü düzenleyeceği Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü, Çınarlıdere Mesire Alanı’nda gerçekleşecek.

"Çevre Denince; Temiz Derince" temalı etkinlikler kapsamında Derince Belediyesi bu hafta sonu Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenliyor. 7 Temmuz Pazar günü Çınarlıdere Mesire Alanı’nda gerçekleşecek olan etkinlik saat 07.00’de başlayacak. Doğayla iç içe keyifli bir yürüyüşe sahne olacak Çınarlıdere Mesire Alanı’ndaki programa tüm ilçe sakinlerinin davetli olduğu belirtildi. Yürüyüşün ardından katılımcılara simit, peynir ve çay ikramı gerçekleşecek.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Ayşegül 06.07.2024 20:47
Derinceye Sertif Gökçe ile bahar geldi
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat