Özdilek

Güncel

Derince'den Umuttepe'ye Zahmetsiz Ulaşım

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan,Gültepe Miralay Mümtaz Caddesi’ndeki yol genişletme çalışmalarını inceledi. Kocaeli Üniversitesi’nin yer aldığı Şehiriçindeki araç trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan çalışmalar geçtiğimiz Ekim ayında başladı. 12 metre genişliğinde bin 294 metre uzunluğundaki yol genişletme çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Gelecek Ekim ayına kadar tamamlanması planlanan çalışmaların İzmit için çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Doğan” İzmit’ten Umuttepe’ye her gün 50-60 bin insan gidip geliyor. Yoğun bir trafiğin yaşandığı bu durum kent içinde   önemli olumsuzluklara neden oluyor. Bunu önlemek için Derince yönünden gelen ve Kocaeli Üniversitesi’ne gidecek olan araçların Gültepe’deki Miralay Mümtaz Caddesi üzerinden bölgeye geçişini sağlamak için Büyükşehir Belediyemiz tarafından böyle bir çalışma başlatıldı. Bölgedeki istimlak çalışmalarının ardından dar olan cadde genişletilmeye başlandı. Çalışmalar bittiğinde Derince yönünden gelen araçlar şehiriçine girmeden Umuttepe’ye ulaşma imkanı bulacak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat