Özdilek

Güncel

Derinceli muhtarlar Sırrıpaşa’da buluştu

Her ay farklı bir mahallede gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı, bu kez Sırrıpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

18 Kasım 2016 Saat: 11:55
Derinceli muhtarlar Sırrıpaşa’da buluştu
Derinceli muhtarlar Sırrıpaşa’da buluştu

Derince sınırları içerisindeki muhtar ve STK temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantı, Sırrıpaşa Mahallesi’nde yapıldı. Her ay farklı bir mahallede yapılan toplantı Sırrıpaşa Mahallesi Muhtarı Hülya Yıldırım’ın ev sahipliğinde Vanilya Pasta Evi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, belediye başkan yardımcısı Ayşe Mamat, meclis üyeleri Talip Yeşilyurt, Mustafa Yıldız, Muhsin Tüfekçi, Abdullah Yalçınkaya ve Fatma Akarsu katıldı.

PROJE GELİŞTİRİYORUZ

Toplantıda ayrıca; Derince Belediye Demirspor Kulübü Başkanı Cevat Aygün ile Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki cami dernek başkan ve din görevlileri, okul müdürleri, dernek başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar da hazır bulundu. Derince’yi kent genelinde tercih edilebilir bir yaşam merkezi haline getirdiklerini söyleyen başkan Bulut, “Düzenli olarak yaptığımız bu toplantılarda hem sorunlarımızı birinci ağızdan tespit edip, hem de yeni fikir ve projeler geliştirme imkanı buluyoruz. Geçtiğimiz günlerde meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla bir araya geldiğimiz istişare toplantısında paylaştığımız projelerimizi yaşama geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin de katkılarıyla birlikte Derince’mizi marka kent haline getireceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat