Özdilek

Eğitim

DERS KİTAPLARI GELDİ

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

Her yıl ilköğretim öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılan ders kitapları milli eğitim müdürlüklerine geldi. Kitaplar buradan okullara dağıtılacak .

KİTAPLAR 9 EYLÜL’DE DAĞITILACAK

Her yıl olduğu gibi bu yılda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilköğretim öğrencilerine ücretsiz olarak verilecek olan ders kitapları, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine geldi. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte poşetlenmiş bir halde öğrencilerin masalarına bırakılacak olan kitaplar karşılığında hiç bir ücret talep edilmeyecek. 9 Eylül 2011 tarihinde dağıtılmaya başlanacak olan ücretsiz ders kitapların sayısI 3 milyon 500 bin adet.

8 İLÇE MERKEZİNDE DAĞITILACAK

İlçe dağıtım merkezlerine getirilen ve burada hazır bekletilen kitaplar okulların başlamasına bir hafta kala dağıtılacak. 8 farklı ilçe merkezlerinde dağıtılacak olan ders kitap sayısı da ilçelerdeki öğrenci sayısına göre değişiyor. Çayırova ve Dilovası için 338 bin 731 adet, Gebze için 676 bin 793 adet, Darıca için 339 bin 311 adet, Körfez ve Derince için 535 bin 58 adet, İzmit için 705 bin 252 adet, Kandıra için 87 bin 825 adet, Gölcük, Karamürsel ve Başiskele için 518 bin 810 adet ve Kartepe için 197 bin 884 adet olmak üzere toplam 3 milyon 500 bin ders kitabı dağıtılacak.

8 FARKLI DEPODA BEKLETİLİYOR

Her yıl dağıtılan ücretsiz ders kitapları hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve ücretsiz ders kitaplarından sorumlu Seyfettin Karamızrak, “Tamamıyla ücretsiz olan ve parası devlet tarafından karşılanan ders kitaplarının dağıtımı da ücretsiz olacak. 8 farklı depoda hazır beklettiğimiz ders kitapları, Kitap İnceleme ve Teslim Alma Komisyonu tarafından kontrol edilerek dağıtılacak” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat