Özdilek

Güncel

Dev Otopark Genişletilecek

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediye hizmet binasının arkasında yer alan dev otoparkı genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükşehir hizmet binasının arkasında yer alan otoparkın Marina’ya doğru genişletilmesi ve Salim Dervişoğlu Caddesi’ne bakan küçük otoparkların düzenlenmesiyle birlikte yaklaşık 1.500 araçlık otopark alanı daha sağlanacak.
 
BAŞKAN YERİNDE İNCELEDİ
Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit’in otopark ihtiyacını karşılamak ve ulaşım sorununu en aza indirmek amacıyla hayata geçirdiği sahil alanındaki dev otoparkın genişletilmesi düşünülüyor. Başkan Karaosmanoğlu bu amaçla geliştirilen projeyi yerinde inceledi. Projeye göre otopark alanı, Marina’nın arka kesiminde kalan boş alana doğru genişletilecek. Öte yandan Marina’nın Salim Dervişoğlu Caddesi’ne bakan bölümündeki otopark alanlarında da yeniden düzenlemeler yapılacak.
 
1.500 ARAÇLIK ALAN SAĞLANACAK
Başkan Karaosmanoğlu’nun dev otoparka ilave olarak hazırlanması planlanan alandaki incelemelerine Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ile mühendisler eşlik etti. Büyükşehir hizmet binasının arkasındaki sahil kesiminde yer alan dev otoparkın devamı niteliğindeki alanı boydan boya dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, Marina’nın Salim Dervişoğlu Caddesi’ne bakan bölümündeki küçük otopark alanlarını da dolaştı. Başkan Karaosmanoğlu’na Marina’nın arka bölümündeki otopark genişletmesi ve Salim Dervişoğlu’na bakan küçük otoparklardaki düzenlemelerle 1.500 araçlık artış sağlanacağı bilgisi verildi.
 
BAŞKAN: TRAFİĞİ RAHATLATACAĞIZ
Yapılacak çalışmayla ilgili olarak yerinde bilgi alan ve gerekli talimatları veren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İzmit’te uygun olan her alanda otoparklar yaparak trafiği rahatlatmak istiyoruz. Büyükşehir’in arkasında hizmete sunduğumuz 2.000 araçlık otoparkımızı da genişleteceğiz. Böylece otoparkımıza aracını bırakan vatandaşlarımız D-100 Karayolu’nun üzerine kurduğumuz köprülerden geçerek, şehrin içine ulaşabilecek’’ açıklamasını yaptı. Yapılacak düzenlemeyle Salim Dervişoğlu Caddesi üzerinde araç parkının da önüne geçileceği ifade edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat