Özdilek

Güncel

Diler, İhsanoğlu ile Sakarya’yı turladı

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Kenan Diler, önceki gün Sakarya’da seçim turuna çıkan MHP ve CHP’nin çatı Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na gün boyu eşlik etti.

6 Temmuz 2014 Saat: 17:44
Diler, İhsanoğlu ile Sakarya’yı turladı
Diler, İhsanoğlu ile Sakarya’yı turladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamasının ardından özellikle CHP ve MHP, seçim çalışmalarına hız verdi. Çatı aday olarak çıkardıkları Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu halka tanıtmak ve seçimi kazanmasını sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalara girişen, programlar yapan CHP ve MHP’liler, bu kapsamda çalışmalarını sürdürüyor. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışmaları kapsamında başlattığı şehir turlarının önceki günkü durağı Sakarya oldu.

GÜN BOYU YANINDAYDI
İhsanoğlu, CHP ve MHP’liler başta olmak üzere çatı adaya destek kararı alan siyasi partilerin temsilcileri ile Sakarya’yı karış karış gezerek halkla buluştu. Halkın İhsanoğlu’na gösterdiği ilgi, muhalefet için umut vericiydi. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Sakarya turuna ilimizden de katılım oldu. CHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Diler, Kocaeli örgütü adına İhsanoğlu’nun programına katılarak, gün boyu çatı aday ile seçim turu attı. Diler, bir an olsun İhsanoğlu’nun yanından ayrılmadı. MHP ve CHP, yakın bir zamanda İhsanoğlu’nu Kocaeli’de misafir edecek, halkla buluşturacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat