Özdilek

Güncel

DİZAYN GRUP KASİAD’IN KONUĞU

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Alanlarında başarıya ulaşmış ve vizyon sahibi kişileri firmalarımızla buluşturarak, elde edilen başarının sırlarını, bilgi ve tecrübelerin paylaşılmasını sağlamak amacıyla her ay düzenlenen “Bir Başarı Hikayesi”nin bu seferki konuğu Dizayn Grup Yön. Kur. Bşk. İbrahim Mirmahmutoğulları olacak.

Yaptığı organizasyon, tanıtım, konferans ve etkinliklerle Kocaali’de ki iş adamlarının pusulası haline gelen KASİAD, girişimcilere yön göstermeye devam ediyor. Her ay düzenlemiş olduğu “Bir Başarı Hikayesi” konferans dizisinin bu ayki konuğu Dizayn Grup Yön. Kur. Bşk. İbrahim Mirmahmutoğulları.

Küçük Bir Üniversite

Dizayn Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ile birlikte, UTB Yönetim Kurulu başkanlığı yapmaktadır. İbrahim MİRMAHMUTOĞULLARI, ülkesinin kalkınması ve teknolojik gelişmelere önem verdiğinden, bu konu ile ilgili pek çok proje ve çalışma gerçekleştirdi. MİRMAHMUTOĞULLARI, ülkenin en büyük sorunu olarak gördüğü dışarıya transfer edilen, ya da içeride bir şekilde demorilize olan beyin göçünü engellemek için “Beyin göçüne karşı beyin gücü” kampanyasını başlattı. Gitmesini istemediği beyin takımının projelerinin bir kısmını endüstriye dönüşme sürecine kadar destekledi. Bununla beraber, yaklaşık 25’e varan farklı üniversitelerden akademik danışmanı ile birlikte, her yıl 8 ila 10 tane doktora tezini destekleyip, saygın dergilerde yayınlanmasını sağlayarak, Dizayn Grup’un küçük bir üniversite gibi çalışmasını sağladı.

5 Ocak Çarşamba günü KASİAD konferans salonunda gerçekleşecek program 19.00 – 20.30 arası gerçekleşecektir. Katılmak isteyenlerin 0262 323 00 11 numaralı telefon ile irtibat kurabilirler

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat