Özdilek

Güncel

Doğan, çocukluk anılarını tazeledi

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan mahallere yapmış olduğu inceleme gezilerinden bir yenisini çocukluğunun bir bölümünü geçirdiği Körfez Mahallesi’ne yaparak anılarını tazeledi.

3 Ağustos 2014 Saat: 17:32
Doğan, çocukluk anılarını tazeledi
Doğan, çocukluk anılarını tazeledi

Haftanın belirli günlerinde mahalle gezileri yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan önceki gün bu gezilerine bir yenisini daha ekledi. Doğan bu defa Körfez Mahallesi sakinleri ile buluştu. Doğan’a bu gezisinde; Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Körfez Mahalle Muhtarı Oğuz Bayraktar, Fen İşleri Müdürü Mehmet Uzun, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, AK Parti Mahalle Temsilcisi Enis Başarman ve birim sorumluları eşlik ederek, gezi boyunca mahallenin son durumu hakkında Doğan’ı bilgilendirdiler. Doğan’ın bu gezisi diğerlerinden farklı bir anlam taşıyordu. Çünkü Doğan, Körfez Mahallesi’ne küçük yaşta gelerek, çocukluğunun büyük bölümünü burada geçirmişti.

 

VATANDAŞLARA MÜJDE VERDİ
İnceleme gezisi esnasında Doğan, yapımı devam Sezer Sokak’ta bulunan Öğretmenler Parkı’nda incelemelerde bulunarak son durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. İçerisinde basket sahası, oyun grupları, kamelya, fitnes aletleri bulunan bin 775 metrekare alanda yapılan parkın 15 gün sonra tamamlanacağının müjdesini verdi. Gelişmeleri yerinde inceleyen Doğan, mahalle konağının da en kısa zamanda tamamlanıp, mahallenin hizmetine sunulacağının belirtti.

 

ÇOK VEFALI BİR İNSAN
Bölgedeki incelemelerinde esnafları ziyaret eden Doğan, vatandaşlarla teker teker konuşup, onların istek ve şikayetlerini dinledi. Başkan Doğan’ı mahallerinde görmekten büyük mutluluk duyan mahalle sakinleri, “Başkan’ımız bizim mahallemizin çocuğu, sağ olsun sık sık mahallemize gelip, bizleri ziyaret eder, sorunlarımızı dinler, çok vefalı bir insan. Onunla gurur duyuyoruz” diyerek Başkan Doğan’a olan sevgilerini ifade etti.

 

ANNESİNİN HAYIR DUALARINI ALDI

Körfez Mahallesi’ne yaptığı inceleme gezisinde eski günlerini hatırlayıp, duygusal anlar yaşayan başkan Doğan inceleme gezisinin ardından Körfez Mahallesi’nde yaşayan annesini ziyaret etmeden onun elini öpüp, hayır duasını almadan mahalleden ayrılmadı. Ablası Mecbure Pekdemir ve eşi Yaşar Pekdemir’in evlerine gidip, 95 yaşındaki annesi Havva Doğan’ı ziyaret eden Doğan, annesinin elini öperek akrabalarıyla sohbet etti. Annesinin sarılışıyla duygulanan Doğan “Bizim Türk geleneklerinde anaya, babaya, ataya hürmet ve saygı vardır. Tabii bu büyüklerin içerisinde anaların ayrı bir yeri vardır. Dünyanın en zengininin, en akıllısının, en güzel ünvanlısının da bir annesi vardır. dolaysıyla anaların yeri müstesnadır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat