Özdilek

Güncel

DOĞAN’DAN BİR İŞÇİYE DAHA ALTIN

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediye çalışanlarına motive etmeye devam ediyor.

5 Nisan 2015 Saat: 20:00
DOĞAN’DAN BİR İŞÇİYE DAHA ALTIN
DOĞAN’DAN BİR İŞÇİYE DAHA ALTIN

Karabaş Mahallesi Akçacami Caddesinde temizlik elemanı olarak görev yapan 5 yıllık belediye işçisi Arif Kocapala, Başkan Doğan tarafından altınla ödüllendirildi.

Başkan Doğan’ın esnaf ziyareti sırasında, bölge sakinlerinin, temizlik işçisi Arif Kocapala’dan memnuniyetlerini belirtmeleri üzerine personelinin yanına çağırdı. Vatandaşların, Kocapala’nın çalışkanlığından övgüyle bahsetmelerine oldukça sevinen Doğan, temizlik işçisine altın hediye ederek tebrik etti.

 

ÖNEMLİ OLAN HALKIN MEMNUNİYETİ

 

Belediyecilik yaşamının bir aile hayatı gibi olduğunu belirten Başkan Doğan; “Belediye denince yaşlısına gencine, kadınına çocuğuna yani her kesime hizmet veren bir kuruluş akla gelir. Belediye çalışanı bir aile mensubu gibi vatandaşın sorununa, derdine ortak olur. Halkın huzuru ve esenliği için verilen bu hizmetlerin en önemlilerinden birisi de temizlik hizmetidir. Sorumluluk aldığı bölgede çalışkanlığıyla halkın sevgisini kazanmış Arif kardeşimizle ben de gurur duyuyorum Hizmette en güzel ödül halkın teveccühüdür” şeklinde konuştu.

 

HAYATIM BOYUNCA UNUTMAYACAĞIM

 

Başkan Doğanın sözleri karşısında heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunan temizlik işçisi Arif Kocapala da “ bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevimi en iyi şekilde devam ettireceğim. Belediye Başkanımın elinden ödüllendirilmek benim için hayatım boyunca unutamayacağım bir anı olacaktır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat