Özdilek

Güncel

Doğan, sendika başkanlarına bisiklet hediye etti

'İzmit’i seviyorum bisiklete biniyorum projesi' kapsamında herkesi bisiklet binmeye teşvik eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 16 sendika başkanına bisiklet hediye etti.

8 Eylül 2016 Saat: 08:22
Doğan, sendika başkanlarına bisiklet hediye etti
Doğan, sendika başkanlarına bisiklet hediye etti

Daha sağlıklı bir nesil yetişmesi içim büyük gayret gösteren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından başlatılan “İzmit’i seviyorum, bisiklete biniyorum” projesi kapsamında sendika başkanlarına bisiklet hediye etti.

Bu kapsamda, Memur-Sen’e bağlı Toç Bir-Sen, Eğitim Bir-Sen, Eğitim Bir-Sen 2 nolu Şube, Bem Bir-Sen, Diyanet-Sen, Büro Memur-Sen, Büro Memur-Sen Adliye, Büro Memur-Sen Maliye, Bayındır Memur-Sen, Enerji Bir-Sen, Kültür Memur-Sen, Ulaştırma Memur-Sen şube başkanları ve Memur-Sen İl Başkan Yardımcılarına bisiklet verildi.

Belediye Başkanı Doğan,  Memur-Sen’e bağlı 16 sendika başkanına belediye önünde düzenlenen törenle bisiklet hediye etti. Törende konuşan Belediye Başkanı Doğan “İzmit’e 7.5 yıldır bisiklet alışkanlığını kazandırmaya çalışıyoruz. Örnek projeleri hayata geçirdik. Proje kararlılıkla devam etmektedir. Memur-Sen’a bağlı sendika başkanlarına bisiklet hediye ediyoruz. Sendika başkanlarının işlerine bisiklet hediye ederek haydi işe bisikletle kampanyasına start verdik. Bisiklet milli bir olaydır. Bisiklete binen ülkesine katkı sağlayan kişidir. Bisiklet kullanımı artmaktadır. Müsayit olan yerlerde bisiklet kullanılıyor” dedi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Akkuş “Bizlerde projeye desek veriyoruz. Gelişmiş ülkelerde bisiklet kullanımı çok yüksektir. Bu noktada İzmit Belediyesi öncü olmuştur. Halkımızın sağlığı için çok önemlidir. Çoğumuz araç bağımlısı durumuna geldik. Kent genelinde 23 bin üyemizle bu kampanyaya destek veriyoruz” açıklamasında bulundu.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat