Özdilek

Güncel

Doğan: Sizi ve Başbakanımızı utandırmayacağım

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ikinci dönemin yeniden başkan seçilen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Doğan, “Sizleri ve Başbakanımızı utandırmayacağım” dedi.

11 Nisan 2014 Saat: 16:14
Doğan: Sizi ve Başbakanımızı utandırmayacağım
Doğan: Sizi ve Başbakanımızı utandırmayacağım

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Vali Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ile birlikte İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Başkan Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve meclis üyeleriyle birlikte Bakan Işık ve ekibini kapıda karşılayarak çiçek takdim etti. Karşılamanın ardından makam odasına geçildi. Makam odasında konuşan Nevzat Doğan, “Yapacağım hizmetlerle sizi ve Başbakanımızı utandırmayacağım” dedi.


Ziyaret sırasında ilk konuşan isim Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık oldu. Işık, Nevzat Doğan’ın beş yılda yaptığı hizmetlerin karşılığını yeniden başkan seçilerek aldığını söyledi. Işık, “Nevzat Doğan çok verimli bir beş yıl geçirdi ve yeniden başkan seçilerek hizmetlerinin karşılığını aldı. İzmit halkı Doğan’a sahip çıkarak yeniden onu başkan seçti. Şimdi seçim dönemi bitti ve hizmet dönemi başladı. Yine verimli bir beş yıl yaşanacağından eminim” ifadelerini kullandı.


Bakan Fikri Işık’ın ardından sözü İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan aldı. Seçildiği gün yeniden parti rozetini çıkararak hizmetlerini sürdüreceğini aktaran Doğan, “İzmit’te sizlerin ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın katkılarıyla çok verimli bir beş yıl geçirdik. Seçimden sonra yeniden parti rozetimizi çıkararak hizmet etmeye devam edeceğiz. Yapacağımız hizmetlerle sizi ve Başbakanımızı utandırmayacağım” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından Bakan Işık, Nevzat Doğan’a hediye takdim etti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat