Özdilek

Güncel

Doğan'dan Dernek Ziyareti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, genel merkez düzeyindeki faaliyetlerini ilimizde sürdüren Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Gazileri Derneği yöneticileriyle bir araya geldi. Cedit Mahallesi Şeyh Akif Caddesi üzerindeki belediye dükkanlarında faaliyetlerini sürdüren genel merkeze gelerek çalışmalar hakkında bilgi alan Doğan, dernek yöneticileri tarafından oldukça sıcak karşılandı.

Genel Başkan Hayrettin Şöhretli, Doğan’dan övgü ile söz ederek; “ Başkanımızla daha önceki görüşmelerimizde genel merkez olarak yer sorunumuzu dile getirmiştik. Bu konuda çok duyarlı bir davranış göstererek, bize şu an içinde bulunduğumuz belediyeye ait işyerlerinden birisini tahsis ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Doğan da, 40 şubesi olan derneğe çalışmalarında başarılar dileyerek; “ Elimizdeki imkanlar ölçüsünde sivil toplum kuruluşlarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çanakkale şehitleri ve istiklal gazileri sayesinde bu ülkenin temelleri atılmıştır. Bu nedenle böyle derneklerin çok daha aktif çalışmalarla yeni nesillere örnek olması gerektiğini düşünüyorum” dedi. Başkan Doğan’ın dernek ziyaretinde Cedit Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş da yer aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat