Özdilek

Sağlık

Doktoru tehdit eden eczacıya kınama

Körfez Fatih Aile Sağlık Merkezi doktorlarının bir eczacı tarafından tehdit edildiğini belirten Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesi yönetimi, doktora destek verdi, dün Körfez Fatih ASM önünde eczacıya davranışı nedeniyle sert eleştiri get

3 Şubat 2014 Saat: 17:19
Doktoru tehdit eden eczacıya kınama
Doktoru tehdit eden eczacıya kınama

İddialara göre Körfez Fatih Mahallesi, Fatih Aile Sağlığı Merkezi yakınında faaliyet gösteren bir eczanenin sahibi olan F.B isimli şahıs, Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktora usulsüz ilaç yazdırmak istedi. Doktor İmran Orbay, bunu kabul etmeyince de eczacı doktoru tehdit etti. Doktor hakkında koruma kararı çıkartılırken, olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

MHP DE ÇDESTEK İÇİN GELDİ

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, dün bazı yöneticiler ve sağlık çalışanlarıyla birlikte Körfez Fatih Aile Sağlığı Merkezi önünde basın açıklaması yaptı. Çeker,  “Herkes haddini bilecek. Sağlık çalışanlarını rant severlere kurban etmeyiz” dedi. Basın açıklamasına Kocaeli Tabipler Odasından Dr. Recep İşçi, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile MHP Körfez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Salih Şirin, sendika yöneticileri ve sendika üyeleri ile tehdit edildiği öne sürülen Dr. İmran Orbay’ın yakınları katıldı.

“İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ”

Ömer Çeker, yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“- Para için her şeyi yaparım mantığıyla hareket eden bu kişiye söylenecek çok şey var. Bu tür kişiler için Hz. Mevlana diyor ki ‘bir lafa bakarım laf mı diye, bir söyleyene bakarım adam mı diye’  Biz adamlığı geçtik. İnsanlıktan nasibini almamış bu kişiye en kısa zamanda haddi bildirilmelidir. Bunu yapacak olan da devlettir. Bu tür şahıslar için en ağır cezalar verilmelidir. Vatandaşlarımızdan da sağlık çalışanlarına bu ve benzeri durumlarda sahip çıkmaya davet ediyorum. Sağlık çalışanları hizmet üretemez ise en büyük zararı vatandaş görür”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat