Güncel

Dönüşü, sivil toplum kuruluşlarınca karşılandı

Vali yardımcılığı görevini ifa ederken Sakarya vali yardımcılığına görevlendirilen ve bir yıllık ayrılığın ardından tekrar Kocaeli'ye dönen, Vali yardımcısı Arslan Avşar'ı Kentin STK ları karşıladılar.

11 Eylül 2024 Saat: 16:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 0 kez okunmuştur

Dönüşü, sivil toplum kuruluşlarınca karşılandı
Dönüşü, sivil toplum kuruluşlarınca karşılandı

Dönüşü, sivil toplum kuruluşlarınca karşılandı

Şehrimizde vali yardımcılığı görevini ifa ederken Sakarya vali yardımcılığına görevlendirilen ve bir yıllık ayrılığın ardından tekrar Kocaeli vali yardımcılığı görevine dönen Aslan Avşarbey’in şehrimize gelişi memnuniyetle karşılandı.

Göreve dün başlamasına rağmen ziyaretçileri tarafından yalnız bırakılmayan Aslan Avşarbey, Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirdi.

Ziyarette konuşan Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir, “ziyaretimizi mesai saatinde gerçekleştirdiğimiz için Milli Kuruluşlar Birliği başkanlarımızın tamamı katılamadı. Biz de temsili bir heyet ile sayın vali yardımcımızı ziyaret ederek birliğimiz içerisinde bulunan ve şu an görevleri başındaki tüm başkanlarımızın ve üyelerimizin selamını iletmek istedik.
Şehrimizde görev yaparken şiire, sanata, müziğe, edebiyata ve yardım faaliyetlerine duyarlı çok yönlü kişiliği ve insanı önceleyen, milli değerlere duyarlı karakteriyle tanıdığımız saygıdeğer vali yardımcımız Aslan Avşarbey'in, yeniden şehrimize dönmesinden duyduğumuz memnuniyeti, mutluluğu kendisiyle paylaşarak saygımızı ve muhabbetimizi iletiyoruz.

Her daim devletimizin, milletimizin yanında olan Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği üyeleri olarak toplum yararına düzenlediğimiz kültür, sanat, edebiyat ve yardım faaliyetlerimiz hakkında bilgi vererek Kocaeli vali yardımcımız sayın Aslan Avşarbey'den öneri ve tavsiyelerini almayı arzu ediyoruz” dedi.

Ziyarete katılan Selçuklu Düşünce Kulübü Başkanı Dr. Süleyman Pekin, Aydınlar Ocağı Başkanı Avukat Gürkan Uysal, Başkan yardımcısı Gökhan Önal, Aydınlar Ocağı eski başkanı Avukat Ruhittin Sönmez, Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticileri Funda tüysüz, Sema Aslan, Bağımsız Sağlık Sen başkanı Sami Ayyıldız, Başkan yardımcısı Reşat Öktem, Kocaeli Ardahanlılar Derneği Başkanı Alpay Aydemir, Kocaeli Çukurovalılar Derneği Başkanı eğitimci Erdoğan Davut, Sağlık çalışanları derneği başkanı Adem Yaman, Güney mahallesi yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Yaşar, Kocaeli şairler yazarlar Derneği Başkanı Taylan Katak, Melekler yayıncılık imtiyaz sahibi yazar Alptekin cevherli, Koskad başkanı Recep Sarısakal, Diyanet vakfı Sen genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali karadaşlı, Kocaeli internet gazetecileri Derneği Başkanı Soner kılıç,
Kocaeli Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, Hürriyetçi Eğitim Sen yönetim kurulu üyesi Eyüp Altındağ, Tüşsad başkanı Dilek Dila Mert, Halk kürsüleri Derneği başkanı Ramazan Sevinç ve Kocaeli milli kuruluşlar Birliği icra kurulu üyeleri Taner Çetinkaya ile, Yasemin temel çiftçi sırayla söz alarak Arslan Avşar Bey'in şehrimize tekrar dönüşünden duydukları memnuniyetleri dile getirerek çalışmaları hakkında bilgiler vererek, derneklerinin bünyesinde yayınlanan kitapları ve yayınları hediye ettiler

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat