Özdilek

Güncel

Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Vefat Etti.

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi kurucusu ve uzun yıllardır başkanlığını yapmış Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Vefat Etti.

Türk siyaset tarihinin tanınmış simalarından, eski Turizm ve Tanıtma Bakanlarından, Kırım Tatarlarının önemli temsilcilerinden ve 1987 yılından beri dernegin Genel Başkanlığı yürüten Dr. Ahmed İhsan Kırımlı 11 Aralık 2011 tarihinde Ankara’da tedavi görmekte hastanede vefat etti.

Dr.Ahmet Ihsan Kırımlı için 13 Aralık Salı günü saat 11.00’de TBMM’de, ardından öğle namazına müteakip Kocatepe Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek. Aynı gün doğum yeri Balıkesir’e gönderilecek olan Dr.Ahmet Ihsan Kırımlı’nın cenazesi 14 Aralık Çarşamba günü Paşa Camisi’nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Başçeşme Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanı’na defnedilecek.

Cenazesine çiçek göndermek isteyenlerin, Dr. Ahmed İhsan Kırımlı’nın da Başkanı olduğu “Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı”na aşağıda verilen hesaba bağış yapmaları, Kırımlı’nın Ailesi tarafından istendi.Hesap Sahibi: Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı,Banka: T.c. Ziraat Bankası Yenişehir Şubesi, Hesap No: 0471 3973723 5012

Kırım Tatar Türklerinin Başı sağ Olsun.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat