Özdilek

Güncel

DSP İlçe Doğan’ı ziyaret etti

Demokratik Sol Parti (DSP) İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve yönetimi, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti

4 Mart 2017 Saat: 21:08
DSP İlçe Doğan’ı ziyaret etti
DSP İlçe Doğan’ı ziyaret etti

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “İzmit Belediyesi ve belediye başkanı olarak herkesin belediyesi ve herkesin belediye başkanıyız. Belediyeler hizmet yeridir. Hizmet yerinde herhangi bir adaletsizlik, haksızlık olmaz. Ben 8 yıldır belediye başkanıyım bu konudaki duruşumu net gösterdim. Siyasi partilerin varlığı demokrasinin gücüdür. Her siyasi partinin kendi siyasi sempatizanlarıyla ilgili çalışmalar yapması, ülkeyle ilgili görüşler ifade etmesi, zaman zaman tenkitler yapması hepimizin lehinedir ve saygı duymamız gerekiyor.

MHP’ye nezaket ziyaretinde bulundum. CHP Kadın Kolları ziyaretime geldi. Artık, siyasetin nezaketle yapıldığını herkesin bilmesi lazım. Çok farklı düşünebilir, birbirimizi eleştirebiliriz ama bunu nezaketle, birbirimize yakışır şekilde yapalım. Biz bir aileyiz. Çok farklı bakış açıları aileye güç getirir. Farklılıklarımız bizi güce götürür. İzmit’imiz için her zaman iyi şeyler yapmaya çalıştık. Herkesin belediye başkanı olmaya çalıştık. Sizlerin yapıcı görüşlerinize her zaman ihtiyacımız var.

 

Bizim gidecek yerimiz yok

 

Bir tane Türkiye var. Başka bir yerimiz yok. Irak’takiler, Suriye’dekiler zor duruma düştüğünde Türkiye’ye kaçabiliyor, Bulgaristan’dakiler sıkıntı görünce Türkiye’ye geliyor, herkes bir yerden Türkiye’ye kaçabiliyor. Ama bizim gidecek başka bir yerimiz yok. Biz, vatanımıza sahip çıkacağız, birliğimizi beraberliğimizi koruyacağız, gençlerimizi iyi yetiştireceğiz. Onlar bizden daha iyi olacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti adım adım eski gücüne kavuşuyor. Sıkıntılarımız, eksiklerimiz oluyor ama hep birlikte bunları tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

DSP İlçe Başkanı Yıldırım da yaptığı açıklamada “ bizlerde İzmit halkının sesi olmaya çalışıyoruz. İzmit halkı için neler yapabiliriz diye konuşup, düşünmeliyiz. Siz belediye başkanı olarak İzmit için her zaman elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz. Şehrimizde güzel işler yapılıyor. Eksikler olduğunda muhalefet olarak yapıcı şekilde bunları da sizlere iletiyoruz. İzmit için daha iyi neler yapabiliriz bunları sizlerle konuşmak istedik” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat