Özdilek

Güncel

Dubai Port’tan Körfezlilere iftar

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Körfez Belediyesi tarafından Tütünçiftlik belediye dükkanlarında kurulan Ramazan çadırında ev sahipliğini üstlenen D.P. Worid Propestes Liman İşletmeleri A.Ş. yaklaşık 600 kişiye iftar verdi.

 

 

Ramazan ayının 5. günü verilen iftarda ev sahipliğini D.P. Worid Propestes Liman İşletmeleri A.Ş. İdari Müdürü Sadık Çayır üstlendi. Körfez Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Kurtbecer’in de hazır bulunduğu iftarda yaklaşık 600 kişi orucunu açtı. Yemeğe eşi Keziban ve oğlu Sercan ile birlikte katılan Sadık Çayır, böyle bir organizasyon düzenledikleri için Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a teşekkür ettiklerini belirterek, vatandaşlarla birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

 

Ezogelin çorba, sebzeli köfte, şehriyeli pilav, meyveli puding ve iftariyeliklerden oluşan zengin mönünün yer aldığı iftarda orucunu vatandaşlarla birlikte açan Sadık Çayır, belediye tarafından kurulan çadırda 3 yılı Yarımca Porselen Sanayi Ticaret A.Ş., Evyap ve D.P. Worid Propestes Liman İşletmeleri A.Ş. olmak üzere 7 yıldır iftar verdiklerini belirterek, belediye ve katkı veren kuruluşların bu organizasyonu devam ettirmelerini diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat