Özdilek

Güncel

Dular küçük Yağmur için

Körfez İlçesinde ikamet eden Engin ve Neslihan Saraç çiftinin 8 yaşındaki kızları olan Yağmur Saraç, evde aniden fenalaşarak yere yığıldı. Tedavi altına alınan Yağmur'dan iyi haber bekleniyor.

15 Eylül 2018 Saat: 14:00
Dular küçük Yağmur için
Dular küçük Yağmur için

Durumu fark eden aile yakınları   hemen komşularındanda yardım alarak  küçük yağmuru   Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Nefes almakta güçlük çektiği  ve boynunda bazı noktalarda morluk olduğu öğrenilen küçük kız,  doktorların yaptığı ilk müdahalenin ardından  yoğun bakım ünitesine alındı.  Küçük Yağmur’un durumunun  ciddiyetini koruduğu  öğrenilirken,  rahatsızlığı ve boynundaki  morluklar nedeniyle   bilgisine başvurulan aile yakınlarının küçük kızın  kalp rahatsızlığının bulunduğu ve daha öncede bu nedenle baygınlık geçirdiğini, ayrıca  boynunda bazı noktalarda bulunan morluklara ise  kullandığı saç bandının takılması nedeniyle oluştuğunu  ifade ettikleri öğrenildi.  Yağmur’un ailesi ve  akrabaları dualar ile kendisinden gelecek iyi haberi bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat