Özdilek

Güncel

Dünya Azerbaycanlı İş Adamları Forumu Bakü’de gerçekleşecek

Azerbaycanlı iş insanlarının iştiraki ile 28 Ekim 2016’da Azerbayca’nın Başkenti Bakü’de Azebaycanli İş İnsanları Kurultayı Gerçekleşecek.

30 Eylül 2016 Saat: 14:17
Dünya Azerbaycanlı İş Adamları Forumu Bakü’de gerçekleşecek
Dünya Azerbaycanlı İş Adamları Forumu Bakü’de gerçekleşecek

Azerbaycan Diasporasına bağlı bakanlığın önderliğinde ve dünyada ki Azerbaycan çalışma teşkilatları, dernekleri, federasyonları ve Azerbaycanlı iş insanlarının iştiraki ile 28 Ekim 2016’da Azerbayca’nın Başkenti Bakü’de Azebaycanli İş İnsanları Kurultayı Gerçekleşecek.

Diasporadan sorumlu bakan Nazım İbrahimov, ‘’Azerbaycan dışında yaşayan iş insanlarından yaklaşık 300 işadamının davet edileceğini ve bu işadamlarıyla her türlü ticari iç ve dış yatırımların değerlendirileceğini ve istişare toplantıları yapılacağını, bu yapılan çalışmaların Haziran ayında gerçekleşen Dünya Azerbaycanlıları 4. Kurultayında alınan karara istinaden gerçekleşeceğini’’ bildirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in himayelerinde gerçekleşen kurultaya bende katılmıştım. Bu İş İnsanları Forumuna, Türkiye’den Uluslararası düzeyde iş insanlarının katılması bekleniyor. Bu Forumu gazeteci ve Medyada iş insanı olarak Bakü’de yerinden takip edeceğim.

Türkiye’den Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar ve bağlı 15 dernek, iş heyeti de İş İnsanları Forumunda hazır bulunacak. Bilal Dündar ‘’bu çalıştayların ve forumların çok başarılı geçtiğini, güzel iş bağlantıları yapıldığını, Azerbaycan’a sermaye ve yatırım sunanlara teşvikler verildiğinden bahsetti. Varlıklı Azerbaycanlı İş İnsanlarının tüm dünyaya yayıldıklarını ve dünyada söz sahibi olmaktadırlar’’ sözlerini vurguladı.

Net Medya Grup olarak bu çalıştay da başta Azerbaycan Cumhurbaşkanı Ali Cenapları İlham Aliyev’e, Diasporadan sorumlu Bakan Nazım İbrahimov’a, Türkiye Masası Müdürü Umıd Abuzarlı’ya, TADEF Başkanı Bilal Dündar’a ve katılımcılara başarılar dilerim ve iş anlamında bereketli forumlar olmasını temenni ederim.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat