Özdilek

Güncel

DYP’den Sefa Sirmen’e milletvekilliği teklifi

Geçtiğimiz günlerde Doğru Yol Partisi Genel Merkezi tarafından Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan Metin Palabıyık’ın ilk icraatı Sefa Sirmen’e milletvekilliği teklif etmek oldu.

15 Aralık 2014 Saat: 16:20
DYP’den Sefa Sirmen’e milletvekilliği teklifi
DYP’den Sefa Sirmen’e milletvekilliği teklifi

Kocaeli’deki teşkilatlanmayı yeniden başlatan Doğru Yol Partisi (DYP), Kocaeli İl Başkanlığı görevine Metin Palabıyık’ı atadı. DYP Kocaeli İl Başkanı olarak ilk faaliyetinde Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen’e milletvekilliği teklifi götürdüğünü söyleyen Palabıyık, Sirmen’in teklife sıcak baktığını belirtti.

 

İL YÖNETİMİ LİSTESİ HAZIR

Bu hafta faaliyetlerine başlayan DYP İl Başkanı Metin Palabıyık’ın İl Yönetim Kurulu Listesi’nde; İl Sekreteri olarak Dündar Ali Mercan, Kadın Kolları Başkanı olarak Nevin Çetin, Siyahi Hukuk Danışmanı olarak Metin Ceylan, Tanıtım ve Medya Sorumlusu olarak Elif Erten, üye olarak da Melek Esen, Mehmed Mert Alpsal ve Süleyman Melih Furuncu yer alıyor.

 

112 ACİL SERVİSE AKP’LİLER ALINDI

Gazetemize verdiği demeçte AKP İl Başkanlığı’nın son yapılan seçim döneminden önce Bingo Fabrikası’na kendi üyelerinden işçi alımı yaptırttığını, seçimlerden sonra da o işçilerin işten çıkartıldığını iddia eden DYP İl Başkanı Metin Palabıyık, “Böyle eylemlerle insanın duygularıyla oynamanın son bulması için de savaş vereceğimi söylüyorum. 112 Acil servisine de AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’in üyelerinden oluşan işçi alımı yapıldı. Kocaeli’de yaşayan diğer gençlerin buna hakkı yok muydu önce ona bir bakalım, bunları bir sorgulamamız gerekiyor” eleştirilerinde bulundu.

 

PAZARA DEVLETİN ARABASIYLA GİDİYORLAR

Kamu çalışanlarının kamu malları kullanımı konusuna da değinen Palabıyık, “Kamuda çalışan araçları, kamu çalışanları kendi öz malı gibi kullanmaları, DYP Kocaeli İl Başkanı olarak dokunuyor. Pazara domates almaya giderken bile devletin arabasını kullanıyorlar. Böyle şey olmaz” dedi. DYP’nin politikasından bahseden Palabıyık, “Din, dil, ırk ayrımı gözetmeden, insanlığın sevgisi ile kardeşinin yaşamını aynı duygularla birlikte tatmak üzere yola çıkmış bir partiyiz” ifadelerini kullandı.

 

SİRMEN CHP’DEN MİLLETVEKİLİ OLAMAZ

Seçime yönelik çalışmalarında Kocaeli’de iki tane bombanın hazır olduğunu söyleyen Palabıyık, “Sefa Sirmen’le diyalog halindeyim. İl görüşmelerimiz olumlu geçti. Birinci sıradan milletvekilliğinin teklifini kendisine sunduk. O da şu anda olumlu ve sıcak bakıyor. CHP’den milletvekili olmayacağını ben kendisine de söyledim çünkü içerideki çatlak sesler hala devam ettiği ve Sayın Sefa Sirmen’e hala ‘Sen muhtar bile olamazsın’ diye hala cümleler kullandıkları için ben DYP olarak Sefa Sirmen’e çok büyük bir şans vermeye çalışıyorum. Biz CHP gibi insanların arkasından dedikodu yapacak kişiler değil, emeğin arkasından koşacak kişileriz” şeklinde konuştu.

 

GENÇLERE DAVET

Kocaeli’deki gençlere seslenen Palabıyık, “Kocaeli’deki bütün gençlere kendine güvenen bugüne kadar milletvekilliği şansı yakalayamayan ama olmak isteyen, 25 yaş üzerindeki tüm gençleri bekliyorum. Gençlere çok önem veriyorum. Geleceğimiz onlara emanet ve ben de onlarla yola çıkacağım. Artık bizler belli bir yaştan sonra gençler kadar koşamayız bunu kabul etmek lazım. Bizler sadece ağabeylik yaparak, eğitimlerine destek olarak iyi bir Türkiye’yi yönetmek üzere onlarla beraber olmanın savaşını vereceğini söylüyorum” sözleri ile Kocaeli’deki gençleri DYP’ye davet etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat