Özdilek

Güncel

Ebubekir Ahidjo için onur belgesi

Yaklaşık iki hafta önce birlikte kaldığı arkadaşıyla kavga ettiği sırada bıçaklanarak hayatını kaybeden KOÜ öğrencisi Ebubekir Ahidjo’nun anısına ailesine Yüksek Onur Belgesi verildi.

2 Temmuz 2014 Saat: 18:09
Ebubekir Ahidjo için onur belgesi
Ebubekir Ahidjo için onur belgesi

Yaklaşık iki hafta önce yurtta birlikte kaldığı arkadaşıyla kavga eden Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan Orta Afrikalı Ebubekir Ahidjo, bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Kocaeli Üniversitesi yönetimi de Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe Finans Bölümü’nde okuyan öğrencileri için bir Yüksek Onur Belgesi hazırladı. Ebubekir Ahidjo’nun anısına düzenlenen Yüksek Onur Belgesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak tarafından öğrencisinin babası Mohammadou Ahidjo’ya verildi. Törene baba Mohammadou Ahidjo’nun yanı sıra ablası Cemila Ahidjo ve arkadaşları katıldı.

 

AİLEMİZİ ONURE ETMEK İSTEDİK

Yüksek Onur Belgesi’ni Ebubekir Ahidjo’nun babası Mohammadou Ahidjo’ya teslim eden Hasret Çomak, öğrencinin ailesini bu belgeyle onure etmek istediklerini dile getirdi. Çomak, “Ebubekir Ahidjo çok yardımsever, dürüst ve çalışkan bir öğrenciydi. Biz de bu öğrencimiz için bir onur belgesi hazırlamaya karar verdik. Aileyi onure etmek istedik” ifadelerini kullandı. Mohammadou Ahidjo ise, “Oğlumu ne yazık ki kaybettik. Oğlum öldükten sonra buradaki yetkililer bizlere çok yardımcı oldu. Şimdi bu belge ile bizleri çok duygulandırdılar. Sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat